CHATA TŘEMOŠNICKÁ POHODA - Ostředek

Více o chatě

Popis ubytování

​Třemošnická pohoda nabízí ubytování v klidné obci Třemošnice u Ostředku.

Chata je vhodná pro aktivní dovolenou i pro odpočinek. Místo je skvělým startovacím bodem pro výlety po Posázaví, je to od nás kousek do Českého Šternberka, Sázavy, Kácova a dalších atraktivních míst.
Interiér chaty je po rekonstrukci. K dispozici Vám bude velká zahrada se stodolou. Velikost chaty je 81m2. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, kuchyňským koutem a krbem, koupelna, toaleta a šatna. V prvním patře jsou dvě samostatné ložnice.
Chata k pronájmu poskytuje ubytování až pro 8 osob. Jsou k dispozici dvě samostatné ložnice, obývací pokoj a prostor pro přistýlku. Ložnice 1 - manželská postel 160cm. Ložnice - dvě oddělené postele 90cm. Obývací pokoj - rozkládací gauč pro dvě dospělé osoby. Prostor nad schody - přistýlka - nafukovací matrace pro dvě dospělé osoby, šířka 140cm. K dispozici je samostatná koupelna a oddělené WC. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, topným žebříkem a zrcadlem. V koupelně teče teplá voda.
Objekt je vytápěn krbem na dřevo a elektrickým vytápěním. Krb se nachází v obývacím pokoji. V obývacím pokoji, v chodbě a v koupelně je elektrické podlahové vytápění ovládané termostaty. V ložnicích jsou elektrické přímotopy. V koupelně je topný žebřík na sušení ručníků. Parkování zajištěno v areálu na pozemku až pro 6 aut.

Rezervovat ubytování v CHATA TŘEMOŠNICKÁ POHODA - Ostředek

Nejbližší ubytování Ostředek a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah