RESORT GREEN VALLEY - Chotýšany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Resort Green Valley je víceúčelový areál, který vznikl na pozemku starobylého mlýna uprostřed nádherného zeleného údolí, odtud pochází jeho název. Svou nynější podobu získal dostavbou ostatních přilehlých budov.

Uzavřený resort o celkové rozloze 8 ha, situovaný zcela mimo ostatní civilizaci v lůně přírody Posázaví, je tím pravým místem pro konference, firemní školení, teambuildingové aktivity, sportovní soustředění, relaxaci nebo konání svatebních party, včetně obřadu pod širým nebem.

Areál s možností ubytování až pro 100 hostů, bohatou nabídkou sportovních aktivit, relaxace, toulek přírodou i po historických památkách leží v sousedství obce Chotýšany mezi Benešovem a Vlašimí. Součástí areálu je vlastní parkoviště s dostatečnou kapacitou.

Areál je koncipován v rozlehlém údolí s menšími budovami s domácí atmosférou. Maximální ubytovací kapacita je až 100 osob. Standardní ubytování ve dvou nízkých, stylových budovách nabízí celkovou kapacitu 41 lůžek a 14 pohodlných pevných přistýlek ve dvoulůžkových a v jednom třílůžkovém pokoji.

Pro větší soukromí můžete zvolit ubytování v samostatné menší budově ve třípokojovém apartmánu o rozloze 120 m2, který nabízí ubytování až pro 6 osob ve dvou ložnicích, navíc s možností přistýlek, společným sociálním zařízením a velkým obývacím pokojem.

Neobvyklé ubytování pro zamilované páry, rodiny, přátele nabízíme v teplých měsících v Tree house. Tři lůžka ve stylovém prostředí, s venkovní terasou, a to vše v korunách stromů ve výšce 9 m nad zemí v symbióze s přírodou.

RESORT GREEN VALLEY ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny TV s plochou obrazovkou, ledničkou, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a fénem.

Gastronomie

Ve stylové nekuřácké restauraci pro 50 osob s krbem a možností posezení na venkovní terase u bazénu nebo pod malou pergolou pro Vás připravíme snídaně formou švédských stolů a pro zbytek dne sestavíme speciální menu dle charakteru akce a Vašeho přání. Pokrmy doplníme širokou nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů, točeným pivem a výběrem kvalitních moravských i zahraničních vín.

Prostor okolo bazénu v těsném sousedství restaurace a přilehlou terasou je ideálním místem k odpočinku i zábavě nejen v denních hodinách. Průzračně čistá voda, klid, čerstvě posekaný trávník a číšník na dosah.

Součástí budovy restaurace je salonek určený pro práci i zábavu, s konferenčním vybavením pro jednání, s uspořádáním stolů podle potřeby nebo jako prostor pro oddělenou společnost cca 30 osob. Můžete zde plánovat budoucnost firmy nebo si zahrát kulečník, oslavit narozeniny či jinak relaxovat. Umístění nad restaurací zaručí dosah obsluhy, ale zároveň diskrétnost odděleného samostatného prostoru.

Velká venkovní pergola s kapacitou až 120 sedících hostů, obsluhou, kompletním zázemím pro servis jídel a nápojů, točeným pivem, možností grilování je ideální pro velké společenské akce, svatby i soukromou party s přáteli. Pro chladnější období je možné prostor pergoly uzavřít a vytopit plynovými přímotopy. Celá pergola je také ozvučena a disponuje promítací technikou.

Malá pergola je vhodná jak pro školení menší skupiny osob za hezkého počasí nebo jako venkovní příjemné posezení s obsluhou z restaurace vzdálené jen několik kroků.

Za teplých letních večerů řada z nás dá přednost posezení u ohně na břehu potůčku, s vůní opečených buřtů a to vše doplněné kytarou a zpěvem známých písniček.

Rezervovat ubytování v RESORT GREEN VALLEY - Chotýšany

Nejbližší ubytování Chotýšany a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah