APARTMÁNY V PARKU - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​APARTMÁNY V PARKU nabízí komfortní ubytování se zahradou a slunnou terasou.

Vnitřní vybavení apartmánů je nově zrekonstruováno tak, aby přineslo svým hostům velmi klidné a komfortní ubytování pro letní dovolenou nebo prázdninový pobyt. Vstup do apartmánů je přes zahradu a slunnou terasu s příjemným posezením.

APARTMÁNY V PARKU ubytování v apartmánu

Malý apartmán má kuchyňku s jídelním koutem, mezonetový obývací pokoj, ložnici a koupelnu. Kuchyňský kout je vybaven indukcí, ledničkou, pračkou, rychlovarnou konvicí a kávovarem, obývací pokoj se sedací soupravou, TV a klimatizací. Koupelna je s WC, sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Vhodné pro dvě osoby s možností jedné přistýlky v obývacím pokoji na rozkládací sedačce.
V přízemí velkého apartmánu se nachází kuchyňka s jídelním koutem, samostatný obývací pokoj (možnost až dvou přistýlek na rozkládací sedačce) a dvě koupelny. Jedna koupelna je se sprchovým koutem a WC, druhá koupelna je se sprchovým koutem, pračkou a vysoušečem vlasů. Kuchyňský kout je vybaven indukcí, ledničkou, myčkou nádobí, rychlovarnou konvicí a kávovarem. V obývacím pokoji je sedačka, TV a klimatizace. V patře se nachází samostatná ložnice a jedna postel v mezonetu.
Vhodné pro tři osoby s možností dvou přistýlek v obývacím pokoji na rozkládací sedačce.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY V PARKU - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah