HOTEL MARIO - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Mario najdete přímo u vstupu do Zámeckého parku, k zámku a na náměstí v centru obce.

Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových standardně vybavených pokojích s koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Pokoje jsou typu standard (klasický pokoj), podkrovní pokoj a menší pokrovní pokoj (střešní okna). K dispozici máme také apartmán s obývacím pokojem, samostatnou ložnicí a koupelnu s vanou. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní LCD TV a minibarem.
Snídaně formou bufetu se podává v salonku.
Soukromé parkování pro hotelové hosty je zdarma, stejně jako připojení Wifi a úschovna jízdních kol.
Součástí areálu je venkovní posezení u fontány. V době prázdnin se zde konají páteční večery s živou hudbou. Pro děti je připraven vnitřní i venkovní menší dětský koutek.
Pro využití volného času nabízí okolí množství kulturně – historických památek zapsaných na seznamu světového dědictví UNESCO, cykloturistické trasy a vinařské naučné stezky. V Zámeckém parku můžete jezdit na koních, projíždět se kočárem či uskutečnit plavbu lodí.

HOTEL MARIO ubytování v hotelu

Dvoulůžkový pokoj Standard - klimatizovaný pokoj s manželskou postelí. Na pokoji je minibar, možnost Wifi připojení, LCD televizor. Koupelna se sprchovým koutem a fénem.
Dvoulůžkový pokoj podkrovní a menší podkrovní pokoj s manželskou postelí (možnost oddělení lůžek). Koupelna se sprchovým koutem a fénem. Na pokoji je minibar, LCD televizor, klimatizace i možnost Wifi připojení.
Apartmán - obývací pokoj s rozkládací sedačkou, samostatná ložnice s manželskou postelí a koupelna s vanou.

Recepce

Služba přímo na recepci je nepravidelná. Dostupná je vždy na telefonním čísle.

Gastronomie

Snídaně jsou zahrnuty v ceně ubytování a jsou podávány od 8.00 do 10.00 hodin v salonku formou bufetu.

Okolí hotelu a Lednice

Lednicko-valtický areál je pro turisty přitažlivý hlavně v období letní turistické sezóny. L-V areál je od roku 1996 zapsán na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Je největším přírodně krajinářském parkem celé kontinentální Evropy, kde se nachází množství cizokrajných dřevin a romantických staveb.
Půvab L-V areálu korunuje lednický zámek a přilehlý park s Minaretem. Magnetem přitahujícím turisty je také zámek ve Valticích, umělá zřícenina Janův hrad, vyhlídka Rajstna a ostatní památky tohoto areálu. V blízkosti L-V areálu se rozkládá historické město Mikulov a Chráněná krajinná oblast a biosférická rezervace Pálava.
Pro využití volného času je v regionu množství kulturně-historických památek, vinných sklípků, cykloturistických tras, vinařských naučných stezek, možností koupání v rybnících, můžete jezdit na koních, projíždět se kočárem, uskutečnit plavbu lodí zámeckým parkem, podívat se na krajinu z ptačí perspektivy při vyhlídkovém letu, závodit na motorkách, střílet z luku a kuše.
Lednicko Valtický areál je ideálním místem pro cykloturistiku. Přímo v hotelu nabízíme možnost půjčení kol.
V případě zájmu je v Lednici možné sportovní vyžití i na tenisových a squashových kurtech.

Rezervovat ubytování v HOTEL MARIO - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah