LICHTENŠTEJNSKÉ DOMKY - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Lichtenštejnské domky sousedící se zámkem a zámeckým parkem vám nabízí dostatek soukromí a pohodlné ubytování. Stačí však otevřít branku a jste přímo v centru obce s kavárničkami a restauracemi, za brankou však váš klid nic neruší.

Rodinný penzion  Lichtenštejnské domky  sousedící se zámkem a zámeckým parkem vám nabízí dostatek soukromí a pohodlné ubytování. Stačí však otevřít branku a jste přímo v centru obce s kavárničkami a restauracemi, za brankou však váš klid nic neruší.

Penzion nabízí komfortní ubytování, kde vás čeká klid a krásný výhled do parku s obrysy barokních jízdáren a zámku, s dostatkem soukromí a přitom přímo v centru obce. Jeho ideální poloha v malebném koutu Jižní Moravy vybízí k nejen příjemnému odpočinku, ale i k prožití aktivní dovolené.

Penzion nabízí komfortní ubytování ve dvou historických vilkách, které nechal postavit kníže Lichtenštejn pro své zámecké úřednictvo. Čeká vás zde klid a krásný výhled do parku.  

LICHTENŠTEJNSKÉ DOMKY ubytování v pensionu

Pokoje jsou nadstandartně vybavené.   Každý apartmán má bezplatné WIFI připojení, TV, vlastní kuchyňku, sociální zařízení.  

Gastronomie

Apartmány jsou vybavené kuchyňkami, což hostům umožní si připravit vlastní snídani.

Okolí pensionu a Lednice

Obec Lednice  nabízí velké množství kulturního a sportovního vyžití, např. zámek s rozsáhlým zámeckým parkem, Janův hrad, Minaret, lázeňské procedury v místních lázních, tenisové a squashové kurty, jízdy na konících a kočárem s koňským spřežením, výlety lodičkami k Janovu hradu a k Minaretu, cykloturistické stezky, sportovní střelnice a kuželna.

Lednice  je součástí  Lednicko-valtického areálu, který byl zapsán v roce 1996 na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Je největším přírodně krajinářským parkem celé Evropy, nachází se zde velké množství cizokrajných dřevin a romantických staveb.

V jeho blízkosti  se nachází spousta dalších zajímavých míst, např. chráněná krajinná oblast Pálava a vodní nádrž Nové Mlýny, krásné městečko Mikulov, město Břeclav a lužní lesy s loveckým zámečkem Pohansko,   termální koupaliště v nedalekém rakouském Laa a. d. Thaya nebo nový Aqualand Moravia v Pasohlávkách, jeden z nejmodernějších aquaparků v ČR.

Rezervovat ubytování v LICHTENŠTEJNSKÉ DOMKY - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah