MY HOTEL - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Galant**** (bývalý My Hotel) se nachází v Lednici na Moravě, v srdci Lednicko-valtického areálu. Přímo pod okny hotelových pokojů teče – za tichého šumění okolního lužního lesa - slepé rameno řeky Dyje. Součástí hotelu je i restaurace a stylový Moravský salonek, který je vybaven vnitřním grilem a malým tanečním parketem. Příjemné posezení nabízí návštěvníkům také venkovní zahrádka u restaurace nebo u hotelového bazénu. V hotelovém vinném sklepu je, mimo jiné, možno zajistit degustaci lokálních vín, spojenou s poslechem cimbálové muziky. V naší zahradní restauraci pak můžete ochutnat grilované speciality. V okolí hotelu se nachází mnoho příležitostí ke sportovním aktivitám. Naše pozvánka na prohlídku zámků Lednice a Valtice by byla už jen zbytečným nošením vína na jižní Moravu.

MY HOTEL ubytování v hotelu

Všech 50 prostorných pokojů je vybaveno moderně řešenou koupelnou, telefonem, TV/SAT, minibarem i internetovým připojením.

Recepce

Recepce je vám k dispozici nonstop.

Gastronomie

Na jídelním lístku naší hotelové restaurace najdou naši hosté pestrý výběr české i mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Lednice

Obec Lednice je významná vinařská obec na jižní Moravě, připomínaná v písemných pramenech poprvé již v roce 1222 jako zemanské sídlo. V polovině 13. století přešla do majetku rodu Lichtenštejnů a patřila jim až do roku 1945, kdy bylo jejich panství zestátněno. Ze srovnání podrobných historických a podrobných současných map vyplývá, že nepatrná jihovýchodní část katastrálního území Lednice náležela do roku 1920 v rámci tzv. Valticka k Dolním Rakousům jako součást katastrálního území Charvátská Nová Ves. Dotyčné pozemky se staly součástí katastrálního území Lednice až někdy během druhé poloviny 20. století.

Rezervovat ubytování v MY HOTEL - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah