APARTMÁNY U POLANSKÝCH LEDNICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u Polanských s. r. o  v Lednici jsou apartmány na nejlepší adrese v Lednici.

Apartmány u Polanských v Lednici jsou zařízené apartmány na nejlepší adrese v Lednici. Celý komplex se nachází v historické části obce Lednice, kde zdejší Lichtenštejnský zámek s rozsáhlým parkem patří mezi nejvyhledávanější turistické destinace v celém Česku. Prosvětlené apartmány, s kouzelným výhledem, přímo z vašich ložnic či obývacího pokoje na kouzelný Lednický areál. Dopřejte si jedinečné romantické prostředí v Lednici.

APARTMÁNY U POLANSKÝCH LEDNICE ubytování v apartmánu

Apartmány jsou kompletně vybaveny, naleznete zde vše od plně vybavené kuchyně, klimatizace, koupelny se sprchou, multimediální LCD televize v každém pokoji, Wi-Fi. Zaručujeme Vám dokonalý spánek na zdravotních matracích vyrobené pro naše hosty ručně na zakázku. Pro všechny hosty máme parkováni pro jeden vuz na jeden apartman. Nabízíme posezení na unikátní nově vybudované zahradě, přímo vybízející k odpočinku a vyhledem na zamek.

Recepce

Není zde recepce

Okolí apartmánu a Lednice

Krásné prostředí pro úžasnou dovolenou na Jižní Moravě, V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a nejenom to, nadchnout Vás mohou historické památky či vynikající restaurace s hodnocením od světových šéfkuchařů či rybaření na břehu řeky Dyje. Nejen turisty zaujmou četně navštěvované památky jako jsou například: Janův hrad, Státní Zámek Lednice, Minaret, Apollonův chrám, Chrám tří gracií, Lednický park, kde je možná vyjíždka na koních nebo lodičkách. Zámek Mikulov, Pálava, Zámek Valtice, Možnost návštěvy vinnych sklípku rybařením a průvodce rybařením.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U POLANSKÝCH LEDNICE

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah