APARTMÁNY ČERNÝ JEZDEC LEDNICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmány Černý jezdec - menší komorní  penzion přímo v centru Lednice. Dvoulůžkové pokoje, studia a prostorné vícepokojové apartmány pro páry i  rodiny s dětmi v  romantickém venkovském stylu, ale s vymoženostmi současné doby...

Apartmány Černý jezdec  - menší komorní  penzion přímo v centru Lednice kousek od zámeckého parku. Dvoulůžkové pokoje, studia a prostorné vícepokojové apartmány pro páry i  rodiny s dětmi v  romantickém venkovském stylu, ale s vymoženostmi současné doby. Apartmány nabízejí vlastní garážové stání nebo parkování ve dvoře, studia a pokoje umožňují parkování ve dvoře nebo před penzionem. V objektu je k dispozici úschovna jízdních kol. Hostům je k dispozici uzavřený dvůr s posezením u krbu (grilování), vinný sklípek s vinotékou (jen pro hosty penzionu), společenská místnost k pronajmutí (firemní akce, oslavy).

 

 

APARTMÁNY ČERNÝ JEZDEC LEDNICE ubytování v pensionu

V penzionu jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje, dvou až třílůžková studia a několik apartmánů. V každém pokoji vlastní příslušenství, internetové připojení, TV, lednička, rychlovarná konvice. Studia a apartmány mají navíc vlastní kuchyňský a jídelní kout, apartmány Pekárna klimatizaci a balkon. Nekuřácké pokoje bez koberců a péřových lůžkovin, s dřevěným nábytkem, zákaz vstupu se zvířaty.

 

 

 

 

Gastronomie

V apartmánech je možné si připravit vlastní pokrmy. V okolí penzionu se nachází několik restaurací. Snídaně je možné zařídit pouze pro skupiny.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ČERNÝ JEZDEC LEDNICE

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah