RESORT EISGRUB - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Romantický víkend, rodinná dovolená, nebo pracovní povinnosti. Ať už je důvod Vaší cesty na Jižní Moravu jakýkoliv, dopřejte si ubytování v RESORT EISGRUB, ze kterého se Vám nebude chtít vrátit domů.

RESORT EISGRUB je unikátní projekt v podobě moderního apartmánového domu pouhých pár kroků od státního Zámku Lednice, chlouby Jižní Moravy. V něm je připraveno k okamžitému užívání téměř dvacet nadstandardně řešených a vybavených apartmánů, vhodných k bezstarostnému pobytu, umocněnému klidným prostředím v blízkosti zámeckého parku. Resort doplňuje nově otevřený Pivovar Lednice s restaurací, ve kterém je také možné využít snídaně. Pro milovníky wellness je připravena zóna s parní i finskou saunou, pivními lázněmi a venkovní vířivkou s fantastickým výhledem na Státní zámek Lednice.

Zajistíme pro vás zapůjčení kol, koloběžek a elektrokol, ale i degustaci prémiových vín vinařství Domaine Eisgrub - Vinné sklepy Lednice.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí. Parkování na přilehlých parkovištích je poskytováno zdarma.

RESORT EISGRUB ubytování v aparthotelu

Apartmány jsou jak svým dispozičním řešením, tak vybavením připraveny uspokojit i tu nejnáročnější klientelu. Jedinečné architektonické řešení, plně vybavená domácnost, špičkové spotřebiče a nábytek řešený na míru, toto vše ještě umocněné polohou komplexu a celkovým zpracováním.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

Snídaně probíhají v prostorách Pivovaru Lednice.

Okolí aparthotelu a Lednice

Nabízíme vám ubytování v srdci Lednicko – valtického areálu. Možná za týden stihnete navštívit všechny zajímavé stavby v areálu a užít si obdivuhodnou krajinu dotvořenou člověkem. Z našeho ubytování, které vám zde nabízíme, je to pouze několik kroků do zámecké zahrady, která má své kouzlo v každém ročním období.

Rezervovat ubytování v RESORT EISGRUB - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah