HOTEL U ZÁMEČKU - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Hotel U Zámečku*** je součástí hotelového komplexu Chateau Cihelny s moderním Wellness a stylovou restaurací.

​Hotel U Zámečku*** nabízí svým hostům komfortní ubytování v 10-ti dvoulůžkových pokojích. Check-in probíhá v recepci hlavní budovy a snídaně pro hosty v Zámecké restauraci Chateau Cihelny 25 m od hotelu. Wi-Fi připojení a parkování je zdarma u hotelu. Hosté mohou využít Wellness s nerezovým vnitřním bazénem s protiproudem a masážními tryskami, dále tři sauny - parní, solná a finská, Whirpool a Fitness s výhledem do krajiny. Pokoje Standart mají služby za poplatek a pokoje superior zahrnují volný vstup do wellness i fitness. K hotelovému komplexu patří rozsáhlá zahrada, zámecký park, venkovní terasy. V blízkosti hotelu se nachází prestižní golfové hřiště. K úplné spokojenosti nabízí hotel svým hostům procedury, kosmetické služby a masáže. Novinkou je léčebná metoda Oxygenoterapie.

HOTEL U ZÁMEČKU ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s wc, fén a kosmetiku, ledničku, TV, telefon, W-fi připojení zdarma a trezor. pokoje mohou mít manželskou postel nebo oddělená lůžka. V pokoji může být dětská přistýlka. Hotel U Zámečku*** má k dispozici i bezbariérový pokoj a vlastní sociální zázemí. Parkování před hotelem je zdarma. Hotel je obklopen přírodou a jedinečným klidem.

Recepce

Check-in probíhá v recepci hlavní budovy hotelového komplexu Chateau Cihelny v době od 14:00 do 20:00 hod. , vzdálenost je cca 50 m. V hlavní budově zámečku je také k dispozici tzv. Galerie, kde si mohou hosté dopřát posezení s přáteli a s vínem, dále terasu s výhledem do přírody a pro příjezd a odjezd slouží také prostor před recepcí s krbem.

Gastronomie

Každé ráno je servírovaná bohatá teplá i studená snídaně v Zámecká restauraci v hotelu Chateau Cihelny (cca 50 m od Hotelu U Zámečku). Lze využít také venkovní terasu, kde se nachází vchod do restaurace. Druhý přístup je v hlavní budově v přízemí. Menu v restauraci se skládá z regionálních čerstvých surovin, v jídelním lístku je nabídka sezónní i stálá a doporučit lze např. čerstvé ryby z Bečovska či jehněčí maso z Krušnohoří. Nechybí zde zámecká vinotéka s bohatou nabídkou opravdu kvalitních vín.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Karlovarsko má úžasnou přírodu a kolem hotelu je mnoho turistických cílů. Chráněná krajinná oblast Slavkovský les nabízí několik naučných stezek a turistických tras. Je třeba doporučit nedaleké Svatošské skály. Cíle výletů mohou být hrady i zámky. Středověký hrad Loket nad Ohří a státní hrad a zámek Bečov nad Teplou nabízí návštěvníkům mnoho zajímavostí. S dětmi jsou oblíbené výlety vláčkem, od hotelu je vlaková zastávka opravdu kousek a cíl výletu může být jedinečná přírodní trasa do Mariánských Lázní za zpívající fontánou nebo do Miniaturparku Bohemia. Také cyklisté a milovníci golfu si přijdou na své. Rozhledny a vyhlídky na město Karlovy Vary nabízejí překrásné výhledy. Nejznámější jsou tzv. Jelení skok, rozhledna Diana, Goethova vyhlídka, altán Tři kříže nebo Camera Obscura. Ve Vánočním domě v KV zažijete nejen spolu s dětmi kouzelnou atmosféru Vánoc, a to po celý rok.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ZÁMEČKU - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah