LUXURY AND WELLNESS HOTEL RETRO RIVERSIDE - Březová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Luxury Wellness Resort Retro Riverside ***** Vás učaruje natolik, že zde zatoužíte strávit několik dní. Nabízíme Vám skutečně exkluzivní ubytování a kvalitní wellness služby, které proslavily Karlovy Vary po celém světě. V luxusně vybavených pokojích a moderním wellness centru dopřejete relaxaci Vašeho těla i mysli.

Luxusní ubytování a kvalitní odpočinek v dnešní naléhavé době, hledá stále více lidí. V našem hotelu Retro Riverside máte k dispozici 19 luxusních pokojů a apartmánů, kde máte možnost si maximálně odpočinout a nechat se vtáhnout do klidného lázeňského prostředí. Všechny starosti pak při pobytu v luxury room suites necháte plavat na řece Teplé.

Skutečným klenotem našeho hotel a spa Retro Riverside je v pravdě exkluzivní wellness, které zasahuje do dvou pater budovy a nabízí mimo bazénu s nádherným výhledem na okolní přehradu také komplexní saunový svět, a veškerý komfort lázeňských služeb, které region Karlovy Vary nabízí. Navštivte náš hotel a spa Retro Riverside a nechte se hýčkat skutečným luxusem!

LUXURY AND WELLNESS HOTEL RETRO RIVERSIDE ubytování v hotelu

Celkem 3 pokoje River Suite, kterými disponuje hotel Retro Riverside, Vám nabídnou skutečně nadstandardní prostor. Umístění v rohu budovy vám dovolí vychutnávat dechberoucí výhled na přehradu doslova z postele a díky dvoupokojovému uspořádání jsou tyto pokoje mimořádně vhodné pro pobyty 3 a více osob.

14 originálních Superior pokojů s nádherným výhledem uchvátí každého, kdo si přeje příjemně odpočinout v luxusním prosředí a nechat se unášet fascinujícím výhledem na okolní přírodu. Jako jediné se Superior pokoje dají propojit, což bezpochyby ocení rodiny, které chtějí mít více prostoru a soukromí, ale zároveň si být nablízku.

Mezonetový pokoj Captain Suite uspokojí náročné kapitány i kapitánky, kteří si zaslouží užít fascinující pohled na vodní scenérii přehrady Březová, stejně tak jako luxus a pohodlí v prostorném 3 pokojovém apartmánu. Jedinečný Captain Suite, v kterém si každý může užívat svého prostoru a obývat své vlastní patro jak s ložnicí, tak i vlastní koupelnou ocení i rodiny s dětmi, kde v jednom podlaží můžete dát dětem volnost, ale zároveň je mít pod dohledem.

Čtyřpokojový mezonetový Admiral Suite nebo-li prezidentské apartmá, je v současné době nejluxusnější a bezpochyby největší apartmá na trhu Karlových Varů. Z obou podlaží je díky jeho poloze, v nejvyšším bodě budovy, ten nejlepší výhled. Apartmán disponuje obrovským prostorem, který znásobí Vaše pohodlí. Z kouzelných ložnic a jejich komfortních královských postelí se Vám nebude chtít vstávat. A proč také, můžete v nich odpočívat, jak dlouho si budete přát. Admiral Suite má vlastní vchod přímo z výtahu a je postavem na tom nejdiskrétnějším místě, proto bezpochyby uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

Gastronomie

Restaurace LA TERRAZZA Hotelu Retro Riverside nabízí dobré jídlo i pití, čerstvé ryby, gurmánské speciality i pro ty nejnáročnějsí zákazníky. Vedle atmosféry gurmánské restaurace v retro stylu si můžete dobré jídlo vychutnat také na panoramatické terase. Dostatek prostoru umožňuje také pohodlné organizování společenských akcí, firemních večírků a romantické prostředí vytváří dokonalou kulisu pro organizování svatebních hostin.

Rezervovat ubytování v LUXURY AND WELLNESS HOTEL RETRO RIVERSIDE - Březová

Nejbližší ubytování v Březové a okolí

Ubytování Březová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah