CHATEAU CIHELNY - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Chateau Cihelny**** je romantický zámeček, který se nachází kousek od Karlových Varů s moderním Wellness a stylovou restaurací.

Château Cihelny**** Art Royal Spa Hotel je situován v překrásném prostředí údolí říčky Teplé, v ekologicky čistém prostředí Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Hotel je obklopen rozsáhlým parkem a milovníky golfu potěší nedaleké prestižní golfové hřiště. Budova Zámečku pochází z roku 1890 a byla postavena podle projektu významných vídeňských architektů Fellnera a Helmera. Nejde vlastně o skutečný zámek, ale o stavebně nápaditou vilu, jež působila na vesnici svou výstavností tak okázale, že ji lidé povýšili na zámeček. ​ Romantickou atmosféru si zachoval zámeček dodnes a komfortně zařízené pokoje dodávají jedinečný zážitek z pobytu. Hoteloví hosté mají k dispozici moderní Wellness s vnitřním bazénem a výhledem do přírody, sauny, fitness, venkovní terasy a dopřát si mohou masáže i procedury. Zámecká stylová restaurace nabízí gastronomii typickou pro tento kraj. Samozřejmostí jsou bohaté teplé i studené snídaně formou buffetu a výběr opravdu kvalitních vín ze zámecké vinotéky.

CHATEAU CIHELNY ubytování v hotelu

Hotel po­sky­tu­je komfortní po­ko­je, které jsou in­di­vi­du­ál­ně za­ří­ze­né a re­spek­tu­jí cel­ko­vý his­to­ric­ký styl ar­chi­tek­to­nic­ky vý­znam­né bu­do­vy. Všech­ny po­ko­je jsou vy­ba­ve­ny kou­pel­nou s vanou, to­a­le­tou a bi­de­tem. K vy­ba­ve­ní patří také žu­pa­ny, pan­tofle, fén, kos­me­ti­ka, tre­zor, TV, Wi-FI zdar­ma, psací stůl, telefon, lednička a kávový servis Lavazza. Některé pokoje mají krb, posezení, terasu nebo balkon. Výhled do přírody obklopuje celý hotel. Po­ko­je lze re­zer­vo­vat také pro uby­to­vá­ní jedné osoby – tzv. sin­gle use. Rodinný pokoj má vlastní vchod, dvě ložnice a dvě koupelny s toaletou. Hotel nabízí přistýlky pro děti i dětskou postýlku.

Recepce

Recepce je pro hosty otevřena denně od 8 hodin ráno.

Gastronomie

K hotelu Château Cihelny**** patří Zámecká restaurace s venkovní terasou. Ochutnat můžete gastronomii typickou pro tento kraj, pokrmy jsou připraveny z čerstvých potravin, doporučit můžeme např. čerstvé ryby z Bečovska, jehněčí maso a sýry z Krušnohoří a mléčné výrobky z okolních farem. Každé ráno je pro hosty připravena bohatá snídaně servírovaná formou buffetu ve stylové restauraci. K dispozici je i posezení na letní terase. V nabídce nezapomínáme ani na naše nejmenší hosty a rádi vyjdeme vstříc i sportovcům a připravíme menu pro wellness pobyty.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Jedním z největších lákadel Karlovarska je příroda. Cílem výletů mohou být nedaleké Svatošské skály, středověký hrad Loket, hrad a zámek Bečov nad Teplou, rozhledna Krásno a další turistické cíle. Nedaleko od hotelu je vlaková zastávka a nabízí jednu z nejlepších vyhlídkových tras do Mariánských Lázní, kde můžete navštívit Miniaturpark, projít se na kolonádě a poslechnout si Zpívající fontánu. Další významné lázeňské město Karlovy Vary je oblíbenou turistickou destinací a od hotelu Château Cihelny**** je možnost jet vlakem nebo autem. Popularitu lázní a léčivých pramenů doplňuje každoročně Mezinárodní filmový festival KVIFF. Rozhledny a vyhlídky na město KV nabízejí překrásné výhledy. Na seznamu kulturních památek je rozhledna Diana, ke které se dostanete i lanovkou. Doporučujeme aplikaci SmartGuide, průvodce městem s nabídkou jednotlivých tras.

Rezervovat ubytování v CHATEAU CIHELNY - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah