PRIVAT KAREL - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Privat Karel nabízí ubytování v rodinném domku v klidné městské části známého lázeňského města Karlovy Vary. Ubytovat se můžete ve dvou oddělených apartmánech, které mají vlastní vchod. Domek je obklopen stupňovitou zahradou s bazénem, která je vám plně k dispozici. Vašeho domácího mazlíčka rádi uvítáme. Ve vzdálenosti cca 3 minut chůze je zastávka MHD, kterou trvá cesta do centra Karlových Varů 13 minut. Autem pojedete do centra přibližně 6 minut.

PRIVAT KAREL ubytování na privatu

Jeden z apartmánů je čtyřlůžkový, druhý dvoulůžkový. Každý z nich je vybaven kuchyňkou, koupelnou a vlastním sociálním zařízením. Součástí vybavení ubytovacího zařízení je také TV + SAT a WiFi.

V letních měsících poskytne příjemný odpočinek a relaxaci venkovní posezení či bazén. Zahrada nabízí i krytý přístřešek s posezením pro případ deště a možnost grilování ve venkovním krbu. Parkování je možné v zahradě nebo na parkovišti před domem.

Gastronomie

Každý z apartmánů je vybaven kuchyňkou pro přípravu vlastních jídel.

Okolí privatu a Karlovy Vary

Návštěvníkům karlovarského kraje se nabízí široké spektrum možností aktivního odpočinku. Turistika, cykloturistika či vodáctví umožní objevování přírodních krás. Pro milovníky sportů je zde škála cyklostezek, golfových hřišť, krytých bazénů, desítky kilomentů turistických tras. Známý lázeňský trojúhelník Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně není nutno představovat.

V našem kraji můžete navštívit řadu významných historických památek a muzeí, které vás jistě zaujmou. Přírodní rezervace v našem kraji jsou natolik specifické, že například NPR SOOS nedaleko Františkových Lázní patří mezi nejvýznamější přírodní rezervace v Česku.

Z bezpočtu kulturních akcí připomeňme alespoň Karlovarský filmový festival, Karlovarský folklorní festival či Zahájení lázeňské sezony.

Rezervovat ubytování v PRIVAT KAREL - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah