HOTEL U ŠIMLA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel „U Šimla“ se nachází v Karlových Varech přímo v areálu dostihového závodiště, které bylo vystavěno v roce 1899 a je nedílnou součástí historie našeho města.

Hotel vznikl na přání pana Karla Holoubka v roce 2004, rekonstrukcí v té době již zchátralého objektu „koňácké“ ubytovny. Rok po otevření Hotelu „U Šimla“ vzniklo ve středu našeho závodiště unikátní golfové hřiště, které je přístupné široké veřejnosti.

Věříme, že se nám podařilo vytvořit příjemný interiér, ve kterém najdete své útočiště při návštěvě našeho krásného města. Propojením stávající restaurace a nového hotelu vznikl prostorný lobby bar, ve kterém pro Vás rádi uspořádáme rodinné i firemní oslavy. Do lázeňského centra Karlových Varů se od nás dostanete procházkou za 15 minut, autobusem ze zastávky u hotelu nebo samozřejmě autem, které u nás pohodlně zaparkujete na kamerami hlídaném parkovišti.

HOTEL U ŠIMLA ubytování v hotelu

8 dvoulůžkových pokojů s přistýlkami 1 apartmá pro 4-5 osob celková kapacita 20 lůžek + 4 přistýlek

Recepce

Recepce je otevřena do 20:00 hodin.

Gastronomie

Snažili jsme se vytvořit takové prostředí, ve kterém by jsme se my cítili příjemně, skoro jako doma a doufáme, že i Vy se u nás budete cítit stejně. Najdete u nás místa, ze kterých uvidíte a budete viděni i zákoutí, kde nebudete nikým rušeni.

Na našich letních terasách si užijete slunce i stínu a na té v areálu i krásného výhledu na naše zelené závodiště a golfové hřiště.

Náš bar je dostatečně zásoben širokým sortimentem nealko i alkoholických nápojů a naši kuchaři pro Vás připravují pokrmy nejen ze staročeských kuchařek. Každý den nabízíme polední menu a další speciální nabídky.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Krom ubytování a dobrého jídla Vám také můžeme nabídnout unikátní golfové hřiště přímo uprostřed dostihového závodiště.

Součástí našeho areálu je také dostihové závodiště s tradicí přes 100 let, kde se pravidelně pořádají prestižní dostihové závody.

Rezervovat ubytování v HOTEL U ŠIMLA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah