HOTEL MILLENIUM - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Název MILLENIUM má své opodstatnění, jelikož celá budova je snoubením se historického a moderního architektonického stylu.

Hotel svým širokým zaměřením a množstvím služeb oslovuje všechny věkové kategorie a zároveň všechny možné cíle hostů proč Hotel MILLENIUM a lázeňské město Karlovy Vary navštívit a strávit zde krásný čas.

Hotel je velmi útulně a moderně vybaven. Využity byly zejména kompozice moderních materiálů a masivního dřeva.

Činnost Hotelu MILLENIUM je rozdělena do tří základních směrů:

Pro naše hosty máme připravené velmi kvalitní ubytování ve zbrusu nových, moderně vybavených a velmi útulných pokojích.
Naši skvělou kuchyň máte možnost po celý den ochutnávat v krásné hotelové restauraci. Pro společenské události se v Hotelu MILLENIUM nachází překrásný společenský sál, komfortní separátní salonek a příjemný Lobby bar, který mohou využívat hosté z hotelu i mimo něj.
Hotel MILLENIUM je také specialistou na víkendové, vícedenní a týdenní relaxační wellness pobyty. V hotelu naleznete moderně vybavené wellness prostory pro dokonalou relaxaci Vašeho těla i duše. Spa nabídka hotelu čítá široké spektrum relaxačních procedur, koupelí, zábalů a mnoho dalšího.

Neváhejte využít akčních nabídek a navštivte náš hotel. Těšíme se na Vaši návštěvu.

HOTEL MILLENIUM ubytování v hotelu

Ubytovací kapacita Hotelu MILLENIUM čítá 51 pokojů s celkem 109 lůžky. Všechny pokoje jsou velmi útulné, zbrusu nové a moderně vybavené. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Samozřejmostí vybavení pokoje jsou LCD televizory, ručníky, osušky a vysoušeče vlasů.

V hotelových pokojích a také ostatních částech hotelu je k dispozici internetové připojení WI-FI​.

Apartmánové koupelny jsou vybavené vanou. Župan je možné si zapůjčit za 100 Kč na celý pobyt.

Náš hotel umožňuje pobyt v bezbariérovém pokoji. (1× bezbariérový dvoulůžkový pokoj)

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Krásný honosný sál v zámeckém harmonickém stylu Hotelu MILLENIUMs romatickou vyvýšenou galerií je umístěn v historické části hotelu.

Členitost a velkorysé prostory sálu slouží pro denní restaurační činnost ubytovaným i neubytovaným hostům.

Sál s restaurací je vhodným místem jak pro každodenní pracovní business oběd /připravujeme širokou škálu denního menu/, tak pro rodinné oslavy, honosné svatební hostiny, uzavřené společenské akce i příjemné klidné posezení.

Vyvýšená romantická galerie hotelového sálu s restaurací umocní Váš společenský a gastronomický zážitek. Kouzlo příjemného soukromého posezení, romantika a krásný výhled do sálu Vás mile překvapí.

Samozřejmou součástí sálu s restaurací je bar s odpovídající nabídkou nápojů. Velmi dobře ošetřená piva z Krušovického královského pivovaru, kvalitní moravská a francouzká vína, italská káva Piazza a mnoho další chutných nápojů pro okamžité zahřátí, či lahodné koktejly pro delší posezení jsou naší denní nabídkou.

Naše kuchyně nabízí speciality z klasické české i mezinárodní kuchyně. Studené a teplé předkrmy, polévky, steaky, těstoviny, čerstvé zeleninové saláty, grilovaná i vegetariánská jídla a moučníky. Naši kuchaři rádi připraví chutné a pestré skladby pokrmů dle Vašich představ.

Rezervovat ubytování v HOTEL MILLENIUM - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah