PENSION U GOLFU - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension U Golfu **nabízí hostům ubytování a služby hotelového komplexu Chateau Cihelny. Nachází se za zámeckým parkem, v obci Cihelny****.

Pension U Golfu nabízí svým hostům pohodlné a komfortní ubytování, kapacita penzionu je 8 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou a wc, TV, Wi-Fi připojení je zdarma. Check-in a snídaně pro hosty probíhají v hlavní budově zámečku. Vzdálenost je přes zámecký přírodní park 150m. Wellness i fitness poskytuje hotel Chateau Cihelny pro hosty Pensionu U Golfu za poplatek. Parkování je zdarma přímo před penzionem. Ubytovat je možné i s domácím mazlíčkem.

PENSION U GOLFU ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, toaletu, TV, Wi-fi připojení. Pokoje jsou dvoulůžkové, pro dvě osoby, v apartmá je možnost přistýlky a je k dispozici i kuchyňka s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí. Pokoj Suite je s krbem a má vlastní terasu.

Gastronomie

Hostům Pensionu U Golfu se každé ráno podává snídaně formou teplého i studeného buffetu. V prostorách zámecké restaurace je možné snídat od 8 hodin do 10 hodin a o víkendu do 11 hodin. Zde je také venkovní terasa s výhledem do přírody. Gastronomie je zde typická pro tento kraj, ve stylové restauraci si hosté mohou dopřát oběd i večeři z čerstvých i sezónních surovin, doporučujeme čerstvé ryby z Bečovska a jehněčí maso z Krušnohoří. Nechybí výběr desertů k čaji a ke kávě Lavazza. Zámecká vinotéka nabízí bohatý výběr z kvalitních vín. Na své si přijdou i děti a sportovci. Kuchaři s radostí vytvoří individuální požadavek hosta.

Rezervovat ubytování v PENSION U GOLFU - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah