CHALUPA U KAPLIČKY - Jablonné v Podještědí

Více o chalupě

Popis ubytování

Objekt se nachází v obci Komárov, na severní části hory Kozákov, která je nejvyšším vrcholem Českého ráje.

Nabízíme Vám ubytování pro 2 až 6 osob v chalupě v selském stylu. Vnitřní vybavení nabízí plně vybavenou kuchyňku (nádobí, lednice s mrazáčkem, varná sklokeram. deska, mikrovlná trouba, varná konvice, remoska, toustovač). Koupelnu se sprchovým koutem, pračkou, TV, WI - FI. U chalupy je k dispozici dětská houpačka, skluzavka, pískoviště, nadzemní bazén, ohniště, venkovní posezení s grilem, hřiště na kroket, petanque. Dřevěný domeček na uschování kol. Chalupa nabízí zdarma připojení k Wi-fi. Vnitřní prostory jsou nekuřácké. Nejsou povoleni domácí mazlíčci.

CHALUPA U KAPLIČKY ubytování v chalupě

Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 2 až 5 osob ve 3 ložnicích. Objekt o dispozici 3+KK nabízí dvě dvoulůžkové ložnice (manželská postel), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou (dvou - lůžko), jídelním a kuchyňským koutem, prostorná chodba, technická místnost s pračkou a koupelna se sprch. koutem a závěsným wc. V chalupě je možno topit elektrokotlem, nebo krbovými kamny s rozvodem tepla.

Gastronomie

V chalupě je plně vybavená kuchyňka. Restaurace je vzdálená 1 km, bistro 900 m. , obchod 4 km.

Okolí chalupy a Jablonné v Podještědí

Objekt se nachází v obci Komárov, na severní části hory Kozákov, která je nejvyšším vrcholem Českého ráje. Z rozhledny na vrcholu hory je nádherný výhled na čtvrtinu Čech (Krkonoše, Jizerské hory, Lužické hory, České středohoří). Objekt je komfortně vybaven a společně s okolím je vhodným místem pro relaxaci. Místo je ideální pro pěší turisty (Zlatá stezka českého ráje). Na své si přijdou i cykloturisté, kteří mohou v letním období využít cyklobusu a dostat se tak na zajímavá místa Českého ráje (Trosky, Hrubá skála, Valdštejn, Turnov). V zimě je pro milovníky sněhu kousek od chalupy lyžařský vlek Kozákov (lyžařská škola, půjčovna lyžař.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U KAPLIČKY - Jablonné v Podještědí

Nejbližší ubytování v Jablonném v Podještědí a okolí

Ubytování Jablonné v Podještědí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah