ČESKÁ HOSPODA - Jablonné v Podještědí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zázemí penzionu Česká Hospoda nabízí ​ubytování v 52 pokojích s nízkou cenou ubytování. Pokoje disponují vlastním soc. zařízení ke každému pokoji, jeden dvoulůžkový pokoj pro bezbariérové ubytování. K dispozici je celodenní stravování jak pro ubytované hosty tak pro návštěvníky.

Zázemí penzionu Česká Hospoda nabízí ​ubytování v 52 pokojích s nízkou cenou ubytování. ​Náš penzion tvoří dva objetky - hlavní budova a 2 budovy depandance. Oba objekty jsou od sebe vzdáleny cca 700m a ubytovaní hosté mohou jejich zázemí libovolně využívat. Pokoje disponují vlastním soc. zařízení ke každému pokoji, jeden dvoulůžkový pokoj pro bezbariérové ubytování. K dispozici je celodenní stravování jak pro ubytované hosty tak pro návštěvníky. Mezi vybavení patří zejména WiFi, TV, kulečník, bowling, šipky, bazén, terasa, tenisové hřiště, ohniště, dětské hřiště, restaurace, kolárna, uzamykatelné parkoviště, sauna, stolní fotbálek. Ubytování se nachází v atraktivní turistické a cyklistické lokalitě CHKO Lužické hory, Žitavské hory a skalní oblast Oybin.

ČESKÁ HOSPODA ubytování v pensionu

​Pro návštěvníky Lužických hor máme celoročně připraveno ubytování ve třech objektech-celkem 52 pokojů. Ke všem pokojům patří vlastní sociální zařízení (WC, sprcha a po dohodě lze domluvit pokoj i s vanou).
​V hlavní budově se nachází recepce, restaurace, TV, WiFi, bowling, kulečník, stolní fotbálek, sauna, letní terasa, tenisový kurt s umělým povrchem, dětské hřiště, kolárna a 13 pokojů (9 dvoulůžkových). V depandace se pak nachází velká zahrada s bazénem, sauna, kolárna a uzamykatelné parkoviště, TV, WiFi, bar, jídelna pro snídaně, ohniště, bezbariérový pokoj

Gastronomie

​Snídaně - pro naše hosty se podává snídaně zpravidla formou švédského stolu v ostatních případech možnost vybírat ze snídaňového menu.
Oběd a večeře - denně připravuje nabídku tzv. hotovek - většinou tradiční české kuchyně a k dispozice je i kompletní minutkové menu.

Okolí pensionu a Jablonné v Podještědí

Ubytování v penzionu nabízí nespočet výletů do okolí, jelikož penzion je situován přímo v srdci Lužických hor.

Rezervovat ubytování v ČESKÁ HOSPODA - Jablonné v Podještědí

Nejbližší ubytování v Jablonném v Podještědí a okolí

Ubytování Jablonné v Podještědí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah