RESORT MALEVIL - Jablonné v Podještědí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Kdo z nás netouží utéct z uspěchané doby, z města přeplněného auty a lidmi, do klidu, kde rámus dělají pouze ptáci a místo smogu voní louky a les. Zapomenout na starosti a najít si čas sám pro sebe a své blízké, mít pohodu a klid v duši. Zveme Vás proto na MALEVIL. Svůj čas zde můžete buď krásně prolenošit anebo naopak Vám den bude připadat krátký, pokud byste chtěli využít všech aktivit, které Vám nabízíme. MALEVIL najdete v překrásném údolí Lužických hor nad obcí Heřmanice u Jablonného v Podještědí. Obklopen Jezevčím, Zámeckým a Kamenným vrchem s výhledem na dominantní Ještěd či Hvozd, zapůsobí na každého návštěvníka jako pohádkové zjevení. MALEVIL je také ideálním místem pro firemní setkávání a školení – k dispozici jsou dvě zasedací místnosti s veškerým technickým zázemím. Na přání zajistíme zajímavé programy s adrenalinovými soutěžemi, exkurzemi do okolí a kulturními večery.

Pro zpestření pobytu každoročně připravujeme nové služby a aktivity. Nabízíme spoustu aktivit, jak indoorových tak outdoorových do každého počasí. Všechny aktivity probíhají přímo v areálu Malevilu nebo v jeho blízkosti. Naší snahou je zajistit nevšední zážitky. Veškeré aktivity probíhají pod vedením zkušených a kvalifikovaných pracovníků. Ze všech aktivit si můžete v případně zájmu odnést fotografie a videa od našeho fotografa. Outdoorové aktivity: adrenalin: čtyrkolky, jízda v off-road vozech či v buggy, adrenalin park, let vrtulníkem - TAXI, aerotrim, paintball, hostina v oblacích, let balónem sport: 18ti jamkové golfové hřiště, golfová akademie, kola, jízda na koni, beach volleyball, badminton, stolní tenis, pétanque. squash zábava: lukostřelba a střelba ze vzduchovky, Segway týmové aktivity: kruhové bludiště, skupinové lyže, vrhači, bungee running Indoorové aktivity: zábava: simulátor F1, bowling, laserová střelnice, mobilní zábavné kasino wellness: finská sauna, bylinková BIO sauna, masáže, thajské masáže ochutnávky s výkladem: ochutnávky vín, doutníků, sýrů, květin hudební programy: kapela, DJ nevšední programy: kurz přípravy sushi, tropický bar, barmanský kurz, mexický večer, změna image, karikatury teambuildingové programy profesionální školení stylové večery a zábavné programy

RESORT MALEVIL ubytování v hotelu

Malevil najdete v překrásném údolí Lužických hor nad obcí Heřmanice u Jablonného v Podještědí. Obklopen Jezevčím, Zámeckým a Kamenným vrchem s výhledem na dominantní Ještěd. V objektu je pro návštěvníky k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Konferenční sál s moderní technikou splňuje náročné požadavky pro konání firemních prezentací, přednášek či školení. V hotelových pokojích jste přímo v srdci areálu, jeden pokoj se samostatnou vířivou vanou, sruby jsou obklopeny lesem a penziony jsou výborné pro ty z Vás, kteří plánujete pobyt ve větší skupině, protože tam máte větší zázemí a soukromí. V chalupách se zase budete cítit jako doma. Potěšíme i majitele pejsků a dalších domácích mazlíčků – přijeďte s nimi, nenechávejte je doma. Děti si můžou zahrát v dětském koutku, na dětském hřišti nebo si zaskákat na dvou trampolínách. Ve srubech najdete malou vybavenou kuchyňku, jídelnu s krbovými kamny, ložnici a pokoj s palandou. Samozřejmostí je vlastní koupelna s WC. Večer si můžete zpříjemnit posezením na venkovní terase. Chalupy mají dvě ložnice, kompletně vybavenou kuchyň, koupelnu s vanou i sprchovým koutem samostatné WC, krb nebo krbová kamna a posezení na venkovní terase.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 08:00 - 20:00

Gastronomie

Příjemné posezení Vám nabízíme ve čtyřech stylových restauracích, které jsou zajímavé nejen dobrým jídlem, ale i vlastním interiérem. Ve dvou jste obklopeni krásnými starožitnostmi a kuriózními předměty. Ve třetí s příznačným názvem „Back in Afrika“ se přenesete na černý kontinent a díky výzdobě můžete v duchu cestovat. Sklenka vína z Jižní Afriky a z Chile doladí atmosféru pohody. A ve čtvté La Provance se můžete nechat unést vůní francouzské Provance. Na otevřeném venkovním ohništi si můžet ogrilovat vše, na co máte chuť - od kuřete až po celé sele.

Okolí hotelu a Jablonné v Podještědí

K MALEVILU také patří koně. Den můžete začít vyjížďkou – lesy a louky přímo vybízejí k romantickému toulání krajinou. A když počasí zrovna nepřeje – máme krásnou krytou jízdárnu. Máte-li svého koně či koupit si jej hodláte, nabízíme Vám pro něj domov u nás. Máme moderní boxy a krásné pastviny. K dispozici máte nepřeberné množství lesních cest a navíc krytou jízdárnu.

Rezervovat ubytování v RESORT MALEVIL - Jablonné v Podještědí

Nejbližší ubytování v Jablonném v Podještědí a okolí

Ubytování Jablonné v Podještědí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah