CHALUPA KROMPACH

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa v krásném koutu Lužických hor vás ráda přivítá na odpočinek a poznávání okolních krás pěšky, na kolech, v zimě na běžkách a nedalekých sjezdovkách. Tento kout Lužických hor - těsně u hranic s Německem - je klidným místem bez davu turistů.

​Chalupa Krompach v krásném koutu Lužických hor vás ráda přivítá na odpočinek a poznávání okolních krás pěšky, na kolech, v zimě na běžkách a nedalekých sjezdovkách. Tento kout Lužických hor - těsně u hranic s Německem - je klidným místem bez davu turistů.
V chalupě jsou dva samostatné - zcela oddělené - apartmány. Lze si pronajmout apartmán v přízemí, apartmán v 1. patře nebo celou chalupu.   Povlečené peřiny, ručníky, utěrky, drogerie a čistící prostředky, drobné potřeby jako koření, sůl, olej, čaj a instantní káva jsou v ceně.   V Apartmánech se topí krbem (krbovými kamny) na dřevo a v každém pokoji je přídavné topení na elektřinu. Dřevo je k dispozici v ceně jak na topení, tak na venkovní ohýnky.  

CHALUPA KROMPACH ubytování v chalupě

​V apartmánu v 1. patře o rozloze 100m2 s dispozicí 3+kk je ložnice s manželskou postelí a dětskou postýlkou, druhá ložnice se 3 samostatnými postelemi, wc, koupelna s vanou a pračkou, chodba, obývací pokoj s krbovými kamny a plně vybaveným kuchyňským koutem (mikrovlnka, lednice, kávovar, sporák s troubou, rychlovarná konvice) propojený s dětskou hernou se spoustou hraček. V obývacím pokoji jsou dva gauče, které lze využít jako přistýlky.
V apartmánu v přízemí o rozloze 80m2 s dispozicí 3+kk jsou dvě ložnice (jedna s manželskou postelí, ve druhé jsou dvě samostatné postele), koupelna se sprchovým koutem, wc, obývací pokoj s krbem a krásným dřevěným stolem s přímým vstupem na terasu s posezením a plně vybaveným kuchyňským koutem (mikrovlnka, lednice, kávovar, sporák s troubou, rychlovarná konvice). V obývacím pokoji je jeden gauč, který lze využít jako přistýlku.

Okolí chalupy a Krompach

Kousek od chalupy je restaurace s venkovním posezením, kde výborně vaří a točí skvělé pivko (cca 200m), další restaurace v Krompachu je Farma Hvozd, která má také výbornou kuchyni a nabídku nápojů (cca 1,5 km). Supermarket je v 10km vzdáleném Cvikově nebo v Žitavě.  

Rezervovat ubytování v CHALUPA KROMPACH

Nejbližší ubytování v Krompachu a okolí

Ubytování Krompach

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah