HOSTINEC U ZLATÉ LÍPY - Noviny pod Ralskem

Více o pensionu

Popis ubytování

Máte rádi domácí českou kuchyni? Stýská se Vám po nedělních obědech u babičky? Nevařte doma, ale přijďte na rodinný oběd k nám a pochutná si celá rodina. V naší restauraci si ceníme poctivé práce a sázíme na tradiční receptury, abyste si vždy mohli vychutnat jídlo jako od babičky. V našem penzionu najdete celkem čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden třílůžkový. Parkování je možné před restaurací, které je monitorováno kamerami.

Hostinec U zlaté lípy se nachází v Novinách pod Ralskem. Hosté mají k dispozici bezplatné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi. Dále mají možnost ubytování se s domácím mazlíčkem za poplatek či využití restaurace přímo v objektu.

HOSTINEC U ZLATÉ LÍPY ubytování v pensionu

Hostinec U zlaté lípy poskytuje ubytování ve dvoulůžkových či třílůžkových pokojích. Součástí každého pokoje je TV s plochou obrazovkou, rychlovarná konvice, chladnička a koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů. Dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky a třílůžkový pokoj má mikrovlnou troubu. Dvoulůžkový pokoj Deluxe navíc disponuje i kuchyní s indukční deskou, myčkou na nádobí, rychlovarnou konvicí, troubou, základním nádobím.

Recepce

Nemáme recepci, pro nezaplacené pobyty je nutné znám čas příjezdu. Doporučujeme platby předem na účet u KB, prosím uvádějte e-mailové adresy, zašleme platební podmínky. Informace o uložení klíčů. Na pokojích jsou registrační formuláře, prosíme o jejich vyplnění.

Gastronomie

Restaurace je známá českou kuchyní. Specializuje se na obědové menu. Otevírací doba restaurace je 10:30 - 15:00 hod. Restaurace zajišťuje snídaňové balíčky na pokoj pro ubytované, je nutné dohodnout předem (24hod. před příjezdem), cena snídaně není součástí ceny za ubytování.

Okolí pensionu a Noviny pod Ralskem

​ Penzion s golfovým driving rangem se nachází v malebné severočeské vesnici s výhledem na zříceninu Ralsko. Všechny pokoje jsou situovány s výhledem na kopec Ralsko a driving range. Penzion je uprostřed několika golfových hřišť - 20 - 30 km, Golf resort Česká Lípa, Ypsilon Golf Liberec, Golf Ještěd Liberec, Královský golfový klub Malevil. Destinace je oblíbená nejen u vodáků, ale i cyklistů a pěších turistů.

Rezervovat ubytování v HOSTINEC U ZLATÉ LÍPY - Noviny pod Ralskem

Nejbližší ubytování Noviny pod Ralskem a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah