CHALUPA VELENICE

Více o chalupě

Popis ubytování

​​Chalupa Velenice nabízí pronájem v roubené chaloupce z roku 1715, která se nachází ve vesničce Velenice, která je obklopená lesy, loukami a kopci. Je standardně zařízená pro celoroční pobyt, jednoduchým, vesnickým stylem, spíš pro romantiky, než pro lidi hledající luxus. Nachází se 14 km od České Lípy. Je vzdálená 50 m. od návsi. Má dva vchody, hlavní je ze silnice a druhý přes chodbu do zahrady.
V chalupě jsou nízké stropy. Voda z kohoutků je pouze užitková, pitnou vodu dodáváme v patnáctilitrovém kanystru, který lze na žádost doplnit. Do lesa je z chalupy vzdálenost cca. 100 m. Kraj je vhodný pro cykloturistiku, pěší turistiku, ale i pro milovníky historických památek a přírody.   V chalupě žije kocour, který má svůj vchod a do chalupy se chodí vyspat. Krmení má v chodbě, nebo na zahradě. Pokud mají hosté sebou pejsky, zmizí. Je očkovaný, odčervený a má obojek proti blechám.   V chalupě je WiFi a internetové TV.

CHALUPA VELENICE ubytování v chalupě

V přízemí se nachází kuchyň s jídelnou a koupelna s toaletou. Na menší zahradě je zastřešená pergola se zavedeným elektrickým proudem, posezením a starším grilem na uhlí. V patře jsou dvě samostatné ložnice. V jedné je manželská postel a dvě samostatná lůžka. V druhé je manželská postel a dětská postýlka. V obývacím pokoji jsou tři samostatná postele a rozkládací gauč. Pro delší pobyt je k dispozici komoda a šatní skříň.   Ložnice a pokoje 1 ložnice - 4 lůžka, 2 ložnice - 2 lůžka a dětská postýlka, obývací pokoj - 3 lůžka a rozkládací gauč, kuchyň - rozkládací gauč. Vybavení: deky včetně povlečení, stolky, židle, lampičky a odkladové plochy.   Sociální zařízení 1 koupelna - vana, WC. Koupelna má ohřev vody el. bojlerem, vanu, toaletu, umyvadlo, komodu s ručníky a osuškami.

Gastronomie

​Vybavená kuchyň. Sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednička, myčka, nádobí, stůl, židle, křeslo, gauč, televize, krbová kamna.   V obci se nachází konzum se základními potravinami a drogérii, zhruba 50 m od chalupy, na návsi. Má otevřeno sedm dní v týdnu od 7:00 do 19:00.

Rezervovat ubytování v CHALUPA VELENICE

Nejbližší ubytování ve Velenicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah