FABRIKA CVIKOV

Více o pensionu

Popis ubytování

Fabrika Cvikov je skvělou volbou pro firemní i rodinné akce.

​Chalupa Fabrika Cvikov poskytuje ubytování pro 10 až 25 osob v 5 ložnicích. V objektu je vybavená tělocvična o rozměrech 17×10 m (rakety na badminton, síť, podložky na cvičení, balanční míče na cvičení. Společenská místnost s kuchyňkou, veškeré vybavení pro 20 - 30 lidí - nádobí, talíře, příbory, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, k dispozici venkovní gril a terasa k posezení.   Venkovní travnatá plocha vybízí k míčovým hrám - síť na nohejbal je taktéž v ceně pronájmu. Parkování přímo u objektu - parkovací místo až pro 20 aut. Wifi připojení k internetu.  

FABRIKA CVIKOV ubytování v pensionu

​K dispozici jeden 8 lůžkový pokoj, jeden 6 lůžkový, se společným sociálním zařízením a dva 2 lůžkové každý se svou sprchou a WC. Pro větší skupiny možnost přespání na karimatkách v tělocvičně, nebo na přistýlce, max. 30 osob celkem na objekt.   Dále je k dispozici vybavený 2 lůžkový apartmán s vlastním sociálním zařízením, který není započítán do pronájmu pro skupiny. Apartmán je oddělený a má samostatný vchod i venkovní posezení.  

Gastronomie

​Možnost společného stravování - po dohodě snídaně, podávaná formou bufetu, možnost zajištění cateringu pro vícečetné skupiny.   Obchod Penny market je ve vzdálenosti 300 m od objektu. Společná vybavená kuchyně.  

Okolí pensionu a Cvikov

V okolí je krásná příroda vhodná na cyklovýlety či pěší turistiku. Zajet si můžete do nedalekého Nového Boru a navštívit Muzeum skla. V letních měsísích oceníte mnoho možností koupání  -  Možnosti koupání: Kunratické rybníky, Radvanecký rybník, přehrada Naděje a další.   Blízká lyžařská střediska: Polevsko, Kytlice, Prácheň.

Rezervovat ubytování v FABRIKA CVIKOV

Nejbližší ubytování v Cvikově a okolí

Ubytování Cvikov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah