REKREAČNÍ STŘEDISKO DOLY BÍLINA - Sloup v Čechách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rekreační středisko Doly Bílina  nabízí ideální podmínky pro rodinné rekreace s dětmi nebo víkendové pobyty. Areál je obklopen lesem a jste tak na dosah nerušené přírodě. Od dubna do října jsou k dispozici pro ubytování také chatky.

Ubytování  zajistí penzion s kapacitou 120 lůžek na 2, 3 a 4 lůžkových pokojích. K dispozici jsou také chatky s kapacitou 80 míst, které mají nově vybudované sociální zařízení. Rekreační středisko Doly Bílina je umístěno ve velkém areálu obklopeném jehličnatými lesy a pískovcovými skalami typické pro okolí obce Sloup v Čechách.

Výborná domácí kuchyně Vám zajistí celodenní stravování, formou buď plné penze nebo polopenze, a to ve dvou chodech. Občerstvení i posezení obstará vlastní restaurace rekreačního střediska. K pohodě vašeho příjemného ubytování u nás přispěje i krb, ve kterém je možné grilovat.

Pohodová rekreace nemusí být jen o lenošení, přímo v areálu rekreačního střediska můžete využít volejbalové hřiště, tenisový kurt, stolní tenis nebo hřiště pro plážový volejbal. Přímo naproti rekreačnímu středisku se nachází koupaliště s pláží.  

REKREAČNÍ STŘEDISKO DOLY BÍLINA ubytování v hotelu

2, 3 a 4 lůžkové pokoje se základním vybavením. Všechny pokoje v hlavní budově mají sociální zařízení.  

Velké chatky pro 5 osob jsou vytápěné a mají vlastní sociální zařízení.

Menší chatky pro 4 osoby jsou vytápěné bez vlastního sociálního zařízení.

Gastronomie

Výborná domácí kuchyně Vám zajistí celodenní stravování, formou buď plné penze nebo polopenze, a to ve dvou chodech. Občerstvení i posezení obstará vlastní restaurace rekreačního střediska. K pohodě vašeho příjemného ubytování u nás přispěje i krb, ve kterém je možné grilovat.

Okolí hotelu a Sloup v Čechách

Pro milovníky turistiky skýtá obec Sloup v Čechách a její okolí mnoho možností: například proslulý Skalní hrad, Lesní divadlo, Samuelova jeskyně, Vyhlídka Na Stráži a mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ STŘEDISKO DOLY BÍLINA - Sloup v Čechách

Nejbližší ubytování v Sloupu v Čechách a okolí

Ubytování Sloup v Čechách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah