PENZION ZÁMEČEK - Cvikov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Romantický penzion Zámeček je situován v obci Cvikov, uprostřed krásné přírody Lužických hor.

Soukromý romantický penzion Zámeček je situován v obci Cvikov, na tichém, klidném místě na severu Čech při hranici s Německem. K penzionu náleží rozsáhlý zámecký park s fontánou. K dispozici je také zimní zahrada a letní terasa. K relaxaci hostů poslouží privátní bazén s možností nočního osvětlení.

PENZION ZÁMEČEK ubytování v pensionu

Penzion poskytuje svým hostům pohodlné ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s celkovou kapacitou 12 lůžek. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují televizí s plochou obrazovkou a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.

Gastronomie

K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout sdílený mezi třemi pokoji.

Okolí pensionu a Cvikov

Romantický penzion Zámeček se nachází uprostřed krásné přírody Lužických hor, na severu Čech. V této oblasti se nacházejí horské oblasti pokryté lesy, rybníky s řadou mokřadů a pískovcová skalní města s bizarními útvary. Zdejší okolí nabízí ideální podmínky pro letní i zimní rekreaci – koupání, houbaření, turistiku, cykloturistiku, lyžování i běžkování. Navštívit můžete zámek Lemberk a Zákupy, Česko-Saské Švýcarsko, přehradu Naděje, rozhlednu Luž, skalní hrad Oibyn, Pravčickou bránu a další.

Rezervovat ubytování v PENZION ZÁMEČEK - Cvikov

Nejbližší ubytování v Cvikově a okolí

Ubytování Cvikov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah