APARTMÁN BĚLA - Zákupy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

" ZÁKUPY MĚSTO KAM JEZDIL ODPOČÍVAT I CÍSAŘPÁN!

Apartmán Běla - naleznete v městečku Zákupy nedaleko koupaliště, cca 7 km od okresního města Česká Lípa a 20 km od Máchova jezera.

Apartmán Běla nabízím kvalitní ubytování v nadstandartním apartmánu příslušenstvím o celkové velikosti 80 m2 v přízemí rodinného domu s vlastním vchodem.

Apartmán Běla - nabízíme kvalitní ubytování v nadstandartním apartmánu příslušenstvím o celkové velikosti 80 m2 v přízemí rodinného domu s vlastním vchodem. Kuchyně má jídelní kout a je vybavena elektrickým sporákem s pečící troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a nádobím v kuchyni je možnost vlastního vaření. Součástí apartmánu je koupelna s vanou, samostatným WC a předsíní. Apartmán je vybaven TV, radiem s přehrávačem CD, internetem, vysavačem, vysoušečem vlasů, automatickou pračkou.

Parkování auta je možné před domem nebo v zahradě, kde je možné i grilovat.

Apartmán je možné rezervovat pro 1 - 8 osob.

Cena za 1 noc při obsazenosti:

1 os. - 600 Kč, 2 os. - 720 Kč, 3 os. - 840 Kč, 4 os. - 1000 Kč, 5 os. - 1150 Kč, 6 os. - 1300 Kč, 7 os. - 1450 Kč, 8 os. - 1600 Kč

APARTMÁN BĚLA ubytování v apartmánu

Popis pokojů

Nabízíme kvalitní ubytování v nadstandartním apartmánu 2 + 1 s příslušenstvím o celkové velikosti 80 m2 v přízemí rodinného domu s vlastním vchodem se dvěma ložnicemi, kde v každé ložnici jsou 4 lůžka. (celkem 8 lůžek - vhodné pro početnější rodinu s prarodiči)

Kuchyně má jídelní kout a je vybavena elektrickým sporákem s pečící troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a nádobím v kuchyni je možnost vlastního vaření.

Součástí apartmánu je koupelna s vanou, samostatným WC a předsíní.

Apartmán je vybaven TV, radiem s přehrávačem CD, pokryto Wi-fi, vysavačem, vysoušečem vlasů, automatickou pračkou.

Gastronomie

V kuchyni je možnost vlastního vaření. Další stravování je možné v restauraci Zámecké sklepy, V Podzámčí, Kulturní dům a v letních měsících v restauraci Na Koupališti.

Okolí apartmánu a Zákupy

Dovolená v Apartmánu Běla Okolí apartmánu poskytuje spoustu kulturního, sportovního a rekreačního vyžití. V letních měsících lze využít zákupské koupaliště s toboganem a restaurací, které je vzdálené cca 200 m od domu. V Zákupech je i nádherný zámek se zámeckým parkem, ale můžete vyzkoušet i řadu značených turistických cest a cyklotras v cykloráji Podralsko a mimo jiné navštívit množství hradů, zámků a památek v okolí. Pro vodáky tady máme nedalekou řeku Ploučnici. Okolní lesy jsou rájem jak houbařů tak borůvkářů. V zimě můžete navštívit lyžařský areál Polevsko, Prácheň nebo Horní Podluží, kde jsou jak lyžařské vleky, tak tratě a okruhy pro běžecké lyžování.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN BĚLA - Zákupy

Nejbližší ubytování v Zákupech a okolí

Ubytování Zákupy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah