LETNÍ BYT - Mimoň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování až pro 5 osob v klidné čtvrti městečka Mimoň, v kraji cyklostezek, nedaleko Máchova jezera. Apartmán ve stylu " prázdniny u babičky" v domě ze 30. let. Parkování před domem. Útulné prostředí, možnost využití zahrady a ohniště. Pokoj a kuchyň jsou vybaveny nábytkem ze 30. let, nově zrekonstruováno. K dispozici je lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, keramická deska-dvouplotýnkový vařič. lůžka s nočními stolky, toaletka se zrcadlem+taburet, stůl + 4 židle, skříně pro 4 osoby. V ceně je započítáno zapůjčení povlečení a ručníky/ne osušky/. Vše je zařízeno pro romantiky, ve stylu 30. let, puntíkované hrnky, pruhované peřiny. Ze všech místností je výhled na místní dominantu, vrch se zříceninou Ralsko.

LETNÍ BYT ubytování v apartmánu

v kuchyni je umístěna lednice s mrazákem, kuch. deska, keramický vařič, dřez. Kredenc na nádobí vybavený, stůl +4 židle v sadě, další dvě jako dekorace. Lampička k lůžku. Lůžko je velmi dekorativní, s vyřezánými ornamenty v čelech. Pokoj je vybaven 3 lůžky, 2 skříněmi, 2 toaletními stolky a lampičkami. Toaletka se zrcadlem, taburet. Kachlová kamna-dekorační, nefunkční. Dále je v dispozici samostatné WC se sprchovým koutem.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8 do 18 hodin.

Gastronomie

V blízkém okolí se nachází několik restaurací s dobrou kuchyní. Např. Beseda cca 300 metrů od objektu nebo Dřevěnka, která je vzdálena cca 1 kilometr.

Okolí apartmánu a Mimoň

V okolí najdete mnoho příležitostí k turistice, cyklistice i památek. Kolem domu vede červená turistická stezka.

Rezervovat ubytování v LETNÍ BYT - Mimoň

Nejbližší ubytování v Mimoni a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah