FLORENTINA BOAT - Litoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Florentina je komfortní hotelová loď plující pod českou vlajkou, která nabízí jedinečný zážitek z přenocování v 49 útulných kajutách v lodním stylu.

Hosté se mohou těšit výhledem na panorama Litoměřic, život na Labi a také na unikátní východy a západy slunce. Vynikající poloha umožňuje snadnou dostupnost historického centra města. Parkoviště se nachází v bezprostřední blízkosti lodi.

Pohlcující atmosféra a život na Labi. Hotelová loď poskytuje originální ubytování s nenapodobitelnou atmosférou. Florentina brázdí evropské vody již několik desetiletí, v roce 2013 byla rekonstruována do podoby nadstandardního hotelu kotvícího v bezprostřední blízkosti centra & . 34; Královských Litoměřic& . 34; s kapacitou pro 92 pasažérů. ​Dnes Vám nabízí romantické přenocování v 49 kajutách, každá s oknem, vlastním sociálním zařízením, klimatizací, trezorem, SAT-TV, rádiem a Wi-Fi připojením, z toho 20 kajut Superior je umístěno na horní palubě a každá disponuje francouzským oknem Na palubě se nachází plně vybavené kajuty, restaurace & bar, panoramatický salon na přídi a rozlehlá sluneční terasa. Celá loď je klimatizována a ozvučena, cyklistům poskytujeme možnost úschovy kol.

FLORENTINA BOAT ubytování v hotelu

Z celkového počtu 49 kajut je 43 dvoulůžkových s oddělenými postelemi a 6 kajut s jedním lůžkem.

29 KOMFORT KAJUT na HLAVNÍ palubě disponuje oknem, klimatizací, radiem, Sat-TV, trezorem, protipožárním alarmem, dostatečnými úložnými prostory, sprchovým koutem s WC, v koupelně najdete ručníky, hotelovou kosmetiku a fén.

20 SUPERIOR KAJUT na HORNÍ palubě s francouzským oknem, klimatizací, radiem, Sat-TV, trezorem, protipožárním alarmem, dostatečnými úložnými prostory, sprchovým koutem s WC, v koupelně najdete ručníky, hotelovou kosmetiku a fén.

Recepce

Recepce je otevřena NON STOP

Rezervovat ubytování v FLORENTINA BOAT - Litoměřice

Nejbližší ubytování v Litoměřicích a okolí

Ubytování Litoměřice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah