PENSION RELAX - Litoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Relax nabízí ubytování v Litoměřicích.

Pension Relax se nachází nedaleko centra Litoměřic a nabízí ubytování v řadové secesní vile. K dispozici je luxusní retro apartmá s vířivkou pro 2 osoby, dále útulné pokoje pro 1 až 3 osoby. Celková kapacita je 10 lůžek. Parkování před penzionem a v přilehlých ulicích. Pro kola a motorky je úschovna uvnitř pensionu. Celkem 10 kol nebo motocyklů lze bezpečně uschovat. Wifi připojení k internetu je zdarma. Pro kuřáky je vymezen prostor na zahradě. Pension Relax nabízí po celou dobu pobytu kávu a čaje zdarma. Těšíme se na viděnou v českém středohoří!

PENSION RELAX ubytování v pensionu

Apartmán je vybaven manželskou postelí, pohovkou, TV s plochou obrazovkou, plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelnou se sprchou, WC a hydromasážní vanou. Hosté mají  vstup na střešní terasu s posezením s možností zapůjčení elektrického grilu. Ostatní pokoje jsou taktéž vybaveny TV, kuchyňským koutem, ledničkou, varnou kovní, vařičem, mikrovlnkou, toastovačem, vajíčkovarem, sprchou a WC. Po dobu pobytu mají hosté kávu, čaj  a hygienické potřeby zdarma.

Recepce

non stop​24 h denněinfo 603 51 54 71

Gastronomie

K ubytování lze objednat a koupit snídani. Hosté mají také k dispozici vybavené kuchyňky přímo na pokojích. V okolí penzionu se nachází hned několik restaurací.

Okolí pensionu a Litoměřice

Město Litoměřice nabízí veškerou občanskou vybavenost - restaurace, obchody, bary, kino, divadla, muzea, krytý bazén, památky. Za návštěvu stojí centrální Mírové náměstí či katedrála sv. Štěpána. Navštívit můžete také nedaleké města Terezín nebo Lovosice. Z města je velmi blízko mnoho malebných vyhlídek (Varhošť, Porta Bohemica, Kamýk, Lovoš, Milešovka...) a řeka Labe nabízí výlety parníkem.

Rezervovat ubytování v PENSION RELAX - Litoměřice

Nejbližší ubytování v Litoměřicích a okolí

Ubytování Litoměřice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah