HOTEL ROOSEVELT - Litoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Roosevelt *** má celkovou kapacitu 32 pokojů s 64 lůžky. Poskytujeme ubytování na jednolůžkových, dvoulůžkových a trojlůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon. V prostoru celého hotelu je k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Recepce hotelu je otevřená 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Recepce poskytuje hostům aktuální kulturní a sportovní přehled. V hotelu není v současné době v provozu restaurace s kuchyní. V hotelové restauraci se podávají pouze alkoholické a nealkoholické nápoje.

Hotel Roosevelt je situován v klidné části města Litoměřic, zhruba 5 minut chůze od centra.

V celém objektu je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Pro hotelové hosty je k dispozici parkování v garáži (za poplatek) nebo na menším parkovišti (zdarma). Hotel Roosevelt *** má celkovou kapacitu 32 pokojů s 64 lůžky. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon. V prostoru celého hotelu je k dispozici bezdrátové připojení k internetu.

Na vyžádání je možno objednat pokoj s manželským lůžkem nebo oddělenými lůžky. Celý interiér hotelu je nekuřácký. V hotelu je možnost bezplatně využít wi-fi internet. Hotel právem získal certifikaci "Cyklisté vítáni". Vzhledem k blízkosti Labské cyklostezky, je hotel Roosevelt tou nejlepší volbou pro hosty, kteří se rozhodnou strávit dovolenou na kolech.

Hotel je velice oblíben i obchodní klientelou. Variabilitou prostor je vhodný pro konání obchodních jednání, seminářů a konferencí.

HOTEL ROOSEVELT ubytování v hotelu

Nabízíme ubytování ve 32 pokojích, které jsou vybaveny koupelnami se sprchovým koutem a WC, telefonem. Na vyžádání je možno objednat pokoj s manželským lůžkem nebo oddělenými lůžky.

Recepce

Provoz recepce je do 22:00 hodin. Recepce nabízí hostům informace o sportovních a kulturních akcích v okolí, možnost zakoupení suvenýrů.

Okolí hotelu a Litoměřice

V okolí kromě krás přírody, z nichž nejvíce vyniká hora Milešovka, se můžete vydat po stopách historie. V dosahu Litoměřic jsou také historická města Žatec a Louny, hrad Hazmburk, zámky v Ploskovicích, Libochovicích a Březnu, či Památník Terezín.

Hotel je v sezóně vyhledáván a oblíben cyklisty, jelikož je umístěn v blízkosti Labské cyklostezky.

V okolí města se nabízí možnost jízdy na koni, bowling, golf na terezínské kotlině u Litoměřic, letní kino, lyžařský vlek při dostatku sněhu 15 km od Litoměřic, lovy zvěře, koupaliště - Písečný ostrov, plavbu lodí či vyhlídkové lety nad Českým středohořím.

Rezervovat ubytování v HOTEL ROOSEVELT - Litoměřice

Nejbližší ubytování v Litoměřicích a okolí

Ubytování Litoměřice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah