HOTEL LABE - Litoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Dvouhvězdičkový Hotel Labe nabízí ubytování v centru královského města Litoměřice v blízkosti výstaviště Zahrada Čech.

V celém objektu je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Pro aktivní odpočinek mohou naši hosté navštívit krytý bazén, který je vzdálen pouhých pár metrů od hotelu. Pokud hledáte recept na vyplnění volných chvil, rádi Vám pomůžeme a zajistíme pro Vás kompletní organizaci turistických prohlídek, návštěv divadel, kin a muzeí, apod.
U hotelu je zdarma k dispozici parkoviště, hotelový trezor, směnárna. Z placených služeb je to praní prádla, zajištění kulturního či sportovního programu dle přání zákazníka, osobní doprava mikrobusem (pro 8 osob), minibusem (pro 20 osob) nebo osobními vozy.

HOTEL LABE ubytování v hotelu

Nabízíme pohodlné ubytování ve 115 pokojích různých velikostí a typů. 30 dvoulůžkových pokojů ***, 20 dvoulůžkových pokojů **, 15 třílůžkových pokojů a 50 apartmánů pro dlouhodobé ubytování.
Do výbavy všech pokojů patří koupelna s vlastním sociálním zařízením, televize se satelitním příjmem, telefon, chladnička a trezor.

Recepce

Recepční služba funguje 24 hodin denně. Příjezd v pozdních nočních hodinách není proto problémem.

Okolí hotelu a Litoměřice

Hotel Labe – nabízí ubytování v centru královského města Litoměřice (25.00 0 obyvatel), v blízkosti výstaviště Zahrada Čech. Litoměřice leží dálniční trase D8 Praha – Teplice – Drážďany – Berlín, které umožňuje rychle spojení do Prahy (35 min.)

Rezervovat ubytování v HOTEL LABE - Litoměřice

Nejbližší ubytování v Litoměřicích a okolí

Ubytování Litoměřice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah