HOTEL SALVA GUARDA - Litoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Grandhotel SALVA**** nabízí elegantní ubytování přímo v centru historického města Litoměřice. Renesanční budova pochází z 15. století a je zdobena sgrafity s biblickými motivy. Budova hotelu patří mezi dominanty historického centra Litoměřic a řadí se mezi kulturní památky České republiky.
Interiér budovy prošel v roce 2016 částečnou rekonstrukcí. Všech 20 pokojů je nově vybaveno a rozděleno do tří kategorii (Standard, Superior, Suite). Celková kapacita je 55 lůžek. Věříme, že si svůj pobyt v hotelu Salva maximálně užijete a budete se k nám rádi vracet.

V hotelu na Vás čeká 20 moderně vybavených nekuřáckých pokojů, v kategoriích Standard, Superior a Suite s celkovou kapacitou 55 lůžek.
Snídaně je podávaná každý den od 7:00 do 10:00 hodin. Internetové připojení WiFi zdarma.
Hosté mohou využít možnost parkování před hotelem za příplatek. Cyklisté uvítají uložení kol v moderní kolárně.
Do hotelu je možné se ubytovat (check-in) od 14:00, v den odjezdu je nutné opustit pokoj (check-out) do 11:00.

HOTEL SALVA GUARDA ubytování v hotelu

Pokoje jsou rozděleny do tří kategorií.
Standard (celkem 7) - Nekuřácké, kapacita 1-4 osoby, s výhledem do klidného nádvoří, kvalitní hotelové postele, LCD TV, WiFi zdarma, minibar, bezpečnostní schránka, pracovní stůl, koupelna se sprchou či vanou, fén.
Superior (celkem 9) - Nekuřácké, kapacita 1-4 osoby, s výhledem do klidného nádvoří nebo na historickou část města, kvalitní hotelové postele většího rozměru, velké LCD TV, Wifi zdarma, bezpečnostní schránka, ventilátor, pracovní stůl, koupelna se sprchou či vanou, župan, fén, minibar (*nealkoholické nápoje z minibaru zdarma), set na přípravu kávy a čaje, minerální voda na pokoji zdarma.
Suite (celkem 2) - Nekuřácké, kapacita 1-4 osoby, s výhledem do klidného nádvoří, vysoce kvalitní hotelové postele většího rozměru, velké LCD TV, WiFi zdarma, bezpečnostní schránka, ventilátor, pracovní stůl, ventilátor, koupelna se sprchou či vanou, župan, fén, minibar (*nealkoholické nápoje z minibaru zdarma), set na přípravu kávy a čaje, kávovar NESPRESSO, minerální voda na pokoji zdarma, …
Suite SALVA (celkem 2) - Nekuřácké, výhled na historické náměstí, nadstandardní velikost, atypický suite bez oddělených místností, kapacita 1-4 osoby, vysoce kvalitní hotelové postele většího rozměru, set na přípravu kávy a čaje, kávovar NESPRESSO, pracovní stůl, ventilátor, velké LCD TV, WiFi zdarma, minibar (*nealkoholické nápoje z minibaru zdarma), minerální voda na pokoji zdarma, koupelna s vanou, župan, luxusní kosmetika, fén, …
*Nealkoholické nápoje v minibaru jsou doplňovány zdarma jednou denně.

Recepce

Recepce je otevřena 24h/7.

Gastronomie

Součástí hotelu je Restaurant CAPRA. Restaurace je ideálním místem pro odreagování se ať už po náročném pracovním dnu nebo po dnu plným sportovních či kulturních aktivit. Přijďte ochutnat českou i mezinárodní kuchyni připravenou výhradně z regionálních potravin. Restauraci můžete navštívit NE-ČT: 11:00 -16:00, PÁ-SO: 11:00 -23:00.

Okolí hotelu a Litoměřice

Město leží v malebné oblasti Českého středohoří, 70 km od Prahy, 90 km od Drážďan. Díky úrodnosti a malebnosti kraje jsou Litoměřice nazývané Zahradou Čech. Nacházejí se zde v Čechách nejseverněji založené vinice s vynikajícími odrůdami vína. Podél města leží jedna z nejzajímavějších cyklotras v Evropě, stezka vede Podřipskem, Českým středohořím a Českosaským Švýcarskem.
Milovníci památek zde mohou navštívit gotické, renesanční i barokní stavby, Kapli sv. Jana Křtitele, vyhlídkovou věž Kalich, parkány José Rizala nebo se vydat po stopách jednoho z nejslavnějších českých básníků K. H. Máchy, který v Litoměřicích žil, apod. Milovníci trekingu zde objeví krásy Českého středohoří.

Rezervovat ubytování v HOTEL SALVA GUARDA - Litoměřice

Nejbližší ubytování v Litoměřicích a okolí

Ubytování Litoměřice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah