APARTMÁN KUBÁT - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán Kubát se nachází přímo v centru Rokytnice nad Jizerou.

​Apartmán Kubát se nachází přímo v centru lyřařského střediska Rokytnice nad Jizerou v západních Krkonoších. Umístění apartmánu v prvním patře výše položené budovy č. p. 466 na Dolním náměstí zaručuje jak klid, tak panoramatický výhled na centrum Rokytnice, lyžařský areál na Studenově, Lysou horu a Kotel. Dispozice je apartmánu je 1+kk, maximální kapacita 4 osoby. Ubytování je vhodné pro alergiky. Kouření ve vnitřních prostorech není dovoleno, pobyt domácích zvířat není možný.
DOPRAVA - Objekt leží v centru lyžařského střediska Rokytnice nad Jizerou a je za jakéhokoliv počasí dobře přístupný autem i autobusem. Stanice skibusu se nachází 100 m od vchodu do domu.
PARKOVÁNÍ - Parkování před domem na Dolním náměstí je pro jedno auto zdarma. Místo pro parkování není vyhrazeno a vůz musí být označen parkovací kartou, kterou vám vydá paní Machová z RV Clubu. Před odjezdem nezapomeňte parkovací kartu vrátit. Pro další auta je parkování na Dolním náměstí zpoplatněno. PŘÍJEZD - V den příjezdu je apartmán přístupný od 15.00 hod. Po příjezdu se ohlaste v recepci RV Club na Dolním náměstí (najdete ji v Krakonošově obchodě v podloubí domu č. p. 449). Paní Machová, která zajišťuje provoz apartmánu, vás ubytuje, ukáže vám komoru pro úschovu sportovního vybavení, předá vám parkovací kartu a zároveň vás požádá o složení kauce ve výši 1. 500, - Kč.
Recepce je v zimní sezóně otevřena každý den od 9.00 do 19.00 hodin, mimo zimní sezónu od 10.00 do 18.00 hodin. V naléhavých případech lze s paní Machovou domluvit příjezd mimo oficiální otevírací hodiny, a to na tel. čísle (+420).
ODJEZD - V den odjezdu uvolněte prosím apartmán do 10.00 hodin, aby mohl být uklizen před příjezdem dalších hostů. Před odjezdem vraťte parkovací kartu. Po předání apartmánu vám bude vrácena kauce 1. 500, - Kč.
NÁKUP POTRAVIN, RESTAURACE, PŮJČOVNY SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ, SKISERVIS - Na Dolním náměstí a v jeho nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Potraviny nakoupíte v obchodech TESCO nebo Zelenina B+J, jsou zde půjčovny a prodejny sportovního vybavení, několik restaurací a kaváren. SLEVY PRO TURISTY I LYŽAŘE – bonusový program Rokytnice+PLUS. Každý ubytovaný má k dispozici tzv. kartu hosta Rokytnice+PLUS, která jej opravňuje k čerpání slev ve vybraných skiareálech, restauracích, kavárnách, půjčovnách sportovních potřeb, lyžařských školách apod. O zapůjčení slevových karet požádejte v recepci. Aktuální přehled všech nabízených slev najdete na

APARTMÁN KUBÁT ubytování v apartmánu

Dispozice: 1+kk, obytná plocha 40 m² Příslušenství: koupelna se sprchovým koutem a WC, vlastní komora pro úschovu sportovního vybavení
Lůžka: 2× postel (90×200 cm) ; 1× rozkládací pohovka – lze snadno rozložit a použít jako prostorné dvojlůžko (180×200 cm)
Vybavení: kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí, TV,
Parkování: před domem na Dolním náměstí pro jedno auto zdarma
Připojení k internetu: v zimě od 26. prosince do 26. března a v létě od 1. července do 30. září v ceně ubytování, jinak na vyžádání za příplatek 250 Kč

Rezervovat ubytování v APARTMÁN KUBÁT - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah