APARTMÁN 466 - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán 466 nabízí ubytování v centru města Rokytnice nad Jizerou. K nejbližšímu lyžařskému vleku je to od apartmánu 500 m.

Apartmán 466 nabízí ubytování v centru města Rokytnice nad Jizerou. Apartmán je vybaven kuchyňkou, která je propojená s obývací částí, ložnicí a koupelnou s toaletou. Kuchyňka je vybavena rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, lednicí, varnou deskou, nádobím a jídelním stolem. Obývací část je vybavena rozkládacím gaučem, televizí s plochou obrazovkou a vstupem na balkon. Koupelna je vybavena sprchovým koutem.

Veřejné parkoviště se nachází cca 30 metrů od apartmánu. Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

APARTMÁN 466 ubytování v apartmánu

Ložnice je vybavena dvěma spojenými jednolůžkovými postelemi a šatní skříní. Pohovka v obývacím pokoji po rozložení poslouží jako postel pro další dvě osoby.

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Apartmán 466 se nachází v turisticky známe oblasti Rokytnice nad Jizerou. Ve městě se nachází hned několik skiareálů. Na lyže či běžky můžete vyrazit do skiareálů Rokytnice, Studenov, Modrá Hvězda a dalších. Jak skiareály, tak apartmán jsou i v zimně dobře přístupné a v obci jezdí skibus.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN 466 - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah