APARTMÁNY CENTRUM - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány CENTRUM se nachází přímo v centru horského střediska Rokytnice nad Jizerou. Rokytnice nad Jizerou je jedno z nejnavštěvovanějších a nejoblíbenějších lyžařských, turistických a rekreačních středisek západních Krkonoš. Hosté si mohou vybrat ubytování z osmi různých plně vybavených Apartmánů. Jednotlivé Apartmány se liší velikostí, vnitřním uspořádáním a kapacitou lůžek. Součástí každého Apartmánu je Wi-Fi připojení a jedno parkovací místo v kryté podzemní garáži zdarma. 10 metrů od budovy Apartmánů Centrum je i vlastní půjčovna lyžařského vybavení, skiservis a prodejna se sportovním vybavením pro letní i zimní sportovní aktivity. Přímo u areálu Apartmánů je zastávka skibusu, který dopraví hosty do skiareálu Horní Domky zdarma. V dosahu několika metrů od Apartmánů se nachází veškeré důležité služby a obchody. Potraviny, restaurace, cukrárna, pizzerie, bankomaty, pošta, lékař a spousta dalších služeb a prodejen.

Stylové Apartmány CENTRUM naleznete přímo v centru Rokytnice nad Jizerou, v jednom z nejnavštěvo­vanějších a nejoblíbenějších středisek Krkonoš. Rokytnice nad Jizerou je především lyžařské centrum a turistické středisko, které nabízí vynikající podmínky pro turistiku, cyklistiku, lyžování a snowboarding. V několika skiareálech (Horní Domky, Studenov, Modrá Hvězda …) naleznete vhodné lyžařské podmínky jak pro rekreační a začínající lyžaře, tak i pro rodiny s dětmi i nejnáročnější vášnivé lyžaře. V letních měsících Vám Rokytnice nad Jizerou nabídne skvělé podmínky pro turistiku, cyklistiku a ostatní letní aktivity. Na své si zde přijdou všichni kdo mají rádi nádhernou přírodu a výlety v překrásném horském prostředí.

Předností ubytování v Apartmánech CENTRUM je jejich poloha přímo v srdci horského městečka Rokytnice nad Jizerou na Dolním náměstí. Kromě půjčovny lyžařského vybavení, skiservisu a prodejny se sportovním zbožím (P-sport, Skirent-Rokytnice) jsou v dosahu několika metrů důležité služby a obchody jako např. potraviny, samoobsluha, restaurace, cukrárna, pizzerie, bankomaty, pošta, lékař a spousta dalších služeb a prodejen.

Vždy k jednomu apartmánu jedno parkovací místo v kryté podzemní garáži ZDARMA!

APARTMÁNY CENTRUM ubytování v apartmánu

Hosté si mohou vybrat ubytování z osmi různých plně vybavených apartmánů. Jednotlivé apartmány se liší velikostí, vnitřním uspořádáním a kapacitou lůžek. Všech osm komfortních apartmánů nabízí vlastní plně vybavenou kuchyňku s jídelním koutem, koupelnu se sprchou a toaletou a jednu nebo dvě ložnice spojené s obývacím pokojem. Kuchyňský kout je plně vybaven (kávovar, lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí). Vytápění jednotlivých apartmánů je zajištěno ústředním topením a vyhřívanou podlahou v koupelnách. Ručníky, povlečení a šatní skříň jsou součástí každého apartmánu. Pro zimní období je k dispozici lyžárna se sušárnou.

Nechybí zde ani internetové kabelové i Wi-Fi připojení a Satelitní TV s plochou obrazovkou.

Každý apartmán má k dispozici zdarma jedno vlastní parkovací místo v kryté podzemní garáži.

Gastronomie

Apartmány Centrum neprovozují svoji restauraci. K dispozici jsou plně vybavené kuchyně v každém z apartmánů. V okolí Apartmánů Sport se nachází několik restaurací, kaváren a cukrárna. Dále pak prodejny potravin a samoobsluha Tesco. Toto vše je soustředěno ve vzdálenosti od 50 do 150 metrů od ubytovacího zařízení Apartmánů Centrum. Tedy naprosto skvělá dostupnost.

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnici nad Jizerou – Západní Krkonoše

Rokytnice nad Jizerou je jedno z nejnavštěvovanějších a nejoblíbenějších lyžařských turistických středisek západních Krkonoš. Rokytnice nad Jizerou je především lyžařské a turistické středisko, které nabízí vynikající podmínky pro turistiku, jízdu na kole, lyžování a snowboarding. V několika skiareálech v Rokytnici nad Jizerou (Horní Domky - Lysá hora, Studenov, Modrá Hvězda …) naleznete vhodné lyžařské podmínky jak pro rekreační a začínající lyžaře, tak i pro rodiny s dětmi i nejnáročnější vášnivé lyžaře. V letních měsících Vám Rokytnice nad Jizerou nabídne skvělé podmínky pro turistiku, cyklistiku a ostatní letní aktivity. Na své si zde přijdou všichni kdo mají rádi nádhernou přírodu a výlety v překrásném horském prostředí.

Zimní dovolená v Rokytnici nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších poskytuje na místních terénech výborné podmínky pro lyžování. Na hřebeny okolních kopců a hor vede 23 lyžařských vleků a dvě čtyřsedačkové lanové dráhy, z toho jedna na vrchol Lysé hory. Pro milovníky vyznávající sjezdové lyže jsou u nás kvalitně upravené sjezdové tratě. Chybí-li na sjezdovkách sníh, jsou k dispozici sněžná děla, s jejichž pomocí je sníh ještě odolnější a kvalitnější. Vášnivý lyžař má možnost vyzkoušet své lyže i večer. Celková přepravní kapacita Rokytnice nad Jizerou je 13. 900 lyžařů za 1 hodinu na 18,6 km sjezdových tratích. O Vaše lyže a snowboard se postará náš kompletní ski servis Wintersteiger.

Letní dovolená v Rokytnici nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou nabízí značené turistické cesty a stezky, cykloturistické trasy, tenis, volejbal. Během celého roku je k dispozici kuželna, bowling, sportovní hala, sauna, posilovna a fitness centrum. Pobyt v krakonošově království Vám může zpříjemnit několik vináren, restaurace, diskotéky, bary a hospody. Ve zdejší obchodní síti lze zakoupit základní potraviny, doplňky, oděvy i obuv, drobné suvenýry, sklo a keramiku. Nachází se zde banky i bankomaty, k dispozici Vám je i směnárna. Kvalitní značkové sportovní oblečení, lyže, snowboardy, treková obuv a další sportovní zboží Vám pomůžeme vybrat přímo v naší prodejně P-SPORT.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY CENTRUM - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah