APARTMÁNY DOLNÍ NÁMĚSTÍ - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmá a Studia Dolní Náměstí se nacházejí v blízkosti několika lyžařských areálů v Rokytnici nad Jizerou.

Apartmá a Studia Dolní Náměstí nabízejí ubytování v přátelském prostředí v Rokytnici nad Jizerou ve studiích či apartmánech s vlastní kuchyní i koupelnou. Pro hosty je připravena také lyžárna, půjčovna kol a lyžařského vybavení. Parkování na přilehlém místě za poplatek. Wifi připojení k internetu je v pokojích zdarma.

APARTMÁNY DOLNÍ NÁMĚSTÍ ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 2 apartmány (osmilůžkový a čtyřlůžkový) a 3 studia (třílůžkové a 2 čtyřlůžkové). Všechny apartmány i studia mají vlastní vybavenou kuchyňku, koupelnu se sprchovým koutem / vanou a WC. Ve všech také najdete TV. Jedno studio má vlastní balkón, jeden apartmán terasu.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření si můžete zajít do některé z místních restaurací, či si nakoupit potraviny v obchodech s potravinami.

Okolí apartmánu a Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou je oblíbeným lyžařským střediskem, v zimních měsících zde funguje několik lyžařských areálů, lyžařská škola a najdete zde sjezdovky jak pro začátečníky, tak zkušené yžaře. V letních měsících se zde můžete věnovat turistice, cyklistice, zajezdit si na koni či si zahrát tenis nebo bowling.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DOLNÍ NÁMĚSTÍ - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah