APARTMÁNY YELLOW SKI - Rokytnice nad Jizerou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány YELLOW SKI***+ se nachází v centru horského střediska Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších na Dolním náměstí. Nabízí ubytování v jedenácti luxusních 2 až 6 lůžkových apartmánech, saunu a půjčovnou sportovního vybavení všem vyznavačům zimních i letních sportů formou pronájmu apartmánů. Bezpečné parkování je zajištěno na vlastním pozemku v krytých parkovacích boxech, garážích nebo na parkovišti.

​Apartmány YELLOW SKI***+ se nachází v centru horského střediska Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších na Dolním náměstí. Nabízí ubytování v jedenácti luxusních 2 až 6 lůžkových apartmánech, saunu a půjčovnou sportovního vybavení všem vyznavačům zimních i letních sportů formou pronájmu apartmánů. Bezpečné parkování je zajištěno na vlastním pozemku v krytých parkovacích boxech či garážích.
Poloha YELLOW SKI***+ garantuje pěší dostupnost do velkého množství restaurací, prodejen sportovního zboží, půjčoven lyží a horských kol. TESCO supermarket je vzdálen pouhých 150 metrů. V docházkové vzdálenost 350 metrů je lyžařské středisko Studenov. Lyžařské středisko Horní Domky – Lysá hora je vzdáleno 2,8 km, 150 metrů od domu se nachází zastávka Skibusu, která Vás do střediska vyveze každých 15 minut zdarma.

APARTMÁNY YELLOW SKI ubytování v apartmánu

Všechny naše apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou, včetně nádobí a základní chemie pro myčku nádobí. Apartmán je vždy stoprocentně uklizen před vašim příjezdem, postele povlečené a ručníky připravené. Cena obsahuje závěrečný úklid, v průběhu delšího pobytu můžete požádat o nové ručníky.

Recepce

Recepce u nás není, ale jsme 24 hodin on line. Komunikujeme telefonicky, SMS nebo Whats App. Předání apartmánů probíhá bezkontaktně, po úhradě obdržíte přístupové kódy pro příjezdový trezor. Růžové příjezdové trezory se jmény jednotlivých apartmánů se nachází v zadním vstupu do Yellow Ski - tři béžové schody + hnědé dveře ze strany parkovacích boxů.

Gastronomie

Apartmány mají vlastní kuchyňky, Tesco supermarket je 150 metrů od YELLOW SKI, již 50 metrů od YELLOW SKI naleznete první z 6ti restaurací na hlavním náměstí, na jehož začátku se YELLOW SKI nachází. Příležitostně otevíráme YELLOW SKI Bar v přízemí, které je taktéž možné rezervovat pro různé večírky, firemní party nebo narozeninové oslavy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY YELLOW SKI - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah