PENZION PODSKALÍ - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Podskalí se nachází ne okraji města Teplice nad Metují. Perfektně hodnocený Penzion Podskalí má pro vás přichystané komfortní ubytování a spoustu aktivit v těsné blízkosti přírodní rezervace Adršpašsko-teplické skály. Stojí na okraji Teplic nad Metují v místní osadě Bučnice a pohodlně se z něj pěšky dostanete do obou skalních měst i k ostatním zajímavým místům.
Penzion pronajímá 6 pokojů pro 2 až 5 osob. V prostorné zahradě si menší i větší děti užijí různé herní prvky a bazén, dospělí ocení možnost celoročního venkovního koupání v sudu, infrasaunu nebo bar v útulné jídelně. Po příjezdu autem bezplatně zaparkujete přímo v areálu.

PENZION PODSKALÍ ubytování v pensionu

Penzion pronajímá 6 pokojů pro 2 až 5 osob. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV, možnost připojení k internetu pomocí WIFI sítě. Společná jídelna až pro 24 osob je vybavená stylovým barem. V místě jsou společenské hry, šipky, satelitní televize, v patře relaxační a dětský koutek, knihovna a společenské hry, dětská postýlka, dětská sedačka ke stolu, mikrovlnná trouba, lednice a infrasauna. U pensionu je dále tělocvična s ping-pongem, běžecký a veslovací trenažer, spinningová kola, činky, balony a další... půjčovna sportovních potřeb volejbalové hřiště venkovní bazén koupací sud dětský bazén pískoviště houpačky malý dětský kolotoč v zimě je pro děti k dispozici naše louka pro hrátky ve sněhu a sáňkování a k dispozici je také trampolína.

Rezervovat ubytování v PENZION PODSKALÍ - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah