SKALNÍ MLÝN - Adršpach

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pensionu SKALNÍ MLÝN leží na břehu řeky Metuje, přímo uprostřed mezi proslulými Adršpašskými a Teplickými skalami. Vstupy do těchto skal se nachází přibližně 1,5 km od pensionu - bývalého mlýna, který byl postaven kolem roku 1860.

V pensionu SKALNÍ MLÝN je k dispozici ubytování v sedmi pokojích, z nichž jich je pět dvoulůžkových s možností přistýlky, jeden čtyřlůžkový pokoj a jeden vícelůžkový apartmán oddělený dveřmi. Celková kapacita pensionu je 27 osob. Každý z pokojů je vybaven dobovým selským nábytkem, přičemž postele při zachování původního vzhledu jsou upraveny tak, aby splňovaly nejnáročnější požadavky na zdravý spánek. V celé budově mlýna není dovoleno kouřit. Kromě restaurace mohou naši hosté v průběhu pobytu navštěvovat společenskou místnost – repliku staré mlýnice, kde mohou využívat knihovnu, televizi, DVD přehrávač, internet, hrát stolní hry nebo se občerstvit čajem či kávou. K pensionu patří rozlehlé bezplatné parkoviště. V těsné blízkosti pensionu je k cenově výhodnému a romantickému ubytování u lesa využíváno 6 dřevěných chatek.  

SKALNÍ MLÝN ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení.  

Kapacita chatky je maximálně 5 osob, přičemž v přízemí chatky jsou umístěny 2 postele, v patře pak 3 přistýlky včetně lůžkovin. V chatce je osvětlení a elektrická přípojka, kterou lze však použít pouze k dobytí telefonu, videokamery apod. Hosté mají k dispozici plně vybavené společné sociální zařízení, které se nachází v pensionu cca 20m od chatek.

Recepce

8.00 - 22.00

Gastronomie

V přízemí pensionu se nachází stylová restaurace s 50 místy, ve které převážně formou denní nabídky podáváme klasická jídla domácí české kuchyně, na stálém jídelním lístku najdete kvalitní minutková jídla, zeleninové saláty a dezerty. K pití můžete, mimo jiné, vyzkoušet regionální piva z Trutnova nebo z Broumova, jistě Vás také uspokojíme nabídkou moravských či zahraničních vín. Od počátku května do konce září můžete využít příjemného venkovního posezení se 40 místy. Restaurace je nekuřácká, v hlavní sezóně (červenec, srpen), o víkendech a svátcích je otevřena od 12.00 do 21.30, v ostatních měsících je v pracovních dnech otevřena od 17.00 h. do 21.30 h, pro stravování větších skupin je však možné služby restaurace objednat i mimo otvírací dobu.

Rezervovat ubytování v SKALNÍ MLÝN - Adršpach

Nejbližší ubytování v Adršpachu a okolí

Ubytování Adršpach

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah