PENZION PODSKALÍ - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování, s možností aktivního odpočinku v nově zrekonstruovanémrodinném penzionu Podskalí s celoročním provozem. Penzion Podskalíse nachází na klidném místě u říčky Metuje na pomezí Teplicko-adršpašských skal. V penzionu Podskalí je 6 vybavených pokojů s 2 - 5 lůžky s vlastním sociálním zařízením.

Rodinný penzion Podskalí se nachází ve východních Čechách na trase mezi Teplicemi nad Metují a Adršpachem. Parkovat můžete zdarma přímo u penzionu.

Vybavení uvnitř penzionu-šest vybavených pokojů se 2 - 5 lůžky s vlastním soc. zařízením, společná jídelna až pro 24 osob, vybavení stylovým barem, společenské hry, šipky, satelitní televize, v patře relaxační a dětský koutek, knihovna a společenské hry, dětská postýlka, dětská sedačka ke stolu, mikrovlnná trouba, lednice
k dispozici dětská sedačka na kolo, připojení k internetu WIFI, infrasauna, masérna pro relax i zdraví. Vybavení penzionu venku-tělocvična s ping-pongem, půjčovna sportovních potřeb, volejbalové hřiště, venkovní bazén, dětský bazén střední a malý, pískoviště, houpačky, v zimě je pro děti k dispozici naše louka pro hrátky ve sněhu a sáňkování, horolezecká stěna, trampolína, půjčovna horských kol, neplacené parkoviště z penzionu.

PENZION PODSKALÍ ubytování v pensionu

V penzionu Podskalí je šest vybavených pokojů se 2 -5 lůžky, každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, k dispozici je i dětská postýlka pro batolata, WIFI připojení.

Rezervovat ubytování v PENZION PODSKALÍ - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah