PENZION TARA - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Malý rodinný pension Tara se nachází 300 metrů od vstupu do Teplicko - Adršpašských skal, jednoho z největších skalních měst v Evropě.
Součástí ubytování je společenská místnost s kulečníkem a možností zapůjčení společenských her. Na naší prostorne, udrzovane zahradě najdete kryté ohniště s grilem, ruské kuželky a basketbalový koš. Na místě je možné zajistit zapůjčení horského kola, zapůjčení dětského vozíku za kolo, vyjížďky na koních terénem, vyjížďky v kočáře, ukazku komunikace s konmi, rybaření, vyhlídkové lety, horolezecké a průvodcovské služby, jízdu na motokárách v kryté hale. V blízkém okolí tenis, minigolf a golf. Možnost pobytu se psem pouze po dohodě. Nekuracke prostredi.

PENZION TARA ubytování v pensionu

Hosté si mohou vybrat z ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou pokryty wi-fi signálem.

Gastronomie

Na miste lze domluvit snidane.

Okolí pensionu a Teplice nad Metují

Teplické a Adršpašské skály
vstup do Teplických skal se nachází pouze 300m od nás. Skalní města jsou tvořena výraznými skalními stěnami a věžemi dosahujících až 100m. Teplické skály jsou od Adršpašských skal odděleny Vlčí roklí. K dispozici několik značených okruhů, takže si na své přijdou rodiče s malými dětmi, sportovci i důchodci.
Broumovské stěny
skalnatý hřeben zvedající se z Broumovské kotliny s nádhernými skalními útvary. Na vrcholu hřebene najdete poutní místo Hvězda s barokní kaplí.
Klášter Broumov
Nachází se 15km od pensionu. Nejvýznamnější památka města Broumov. Benediktinský klášter stojící na základech středověkého hradu.
Jiráskovo muzeum v Hronově
založeno v roce 1908. Expozice je věnována nejen Aloisi Jiráskovi, jeho životu a dílu, ale také dalším významným rodákům města Hronov – jako třeba malíři Josefu Čapkovi, spisovateli Egonu Hostovskému nebo architektovi Jindřichu Freiwaldovi.
Zámky
renesanční zámek v Náchodě, gotický zámek v Novém Městě nad Metují, zámek Ratibořice a Babiččino údolí.
Vojenská pevnost Dobrošov a Josefov

Rezervovat ubytování v PENZION TARA - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah