HOTEL ORLÍK - Teplice nad Metují

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný 4 hvězdičkový hotel Orlík s tradicí od roku 1936 stojí v atraktivní lokalitě Teplicko-adršpašských skal, přímo u vstupu do skalního města.

Nově zrekonstruovaný 4 hvězdičkový  hotel Orlík  s tradicí od roku 1936 stojí v atraktivní lokalitě Teplicko-adršpašských skal, přímo u vstupu do skalního města. Hotel kormě ubytování nabízí poctivou restauraci, úschovnu kol a parkoviště s možností nabití vašeho elektroauta.   Ubytování nabízíme v nově renovovaných pokojích navržených renomovaným architektonickým studiem ADR.  

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOTEL ORLÍK ubytování v hotelu

Hotel Orlík poskytuje ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích a 1 jednolůžkovém pokoji. Pokoje jsou vybaveny postelemi s kvalitními matracemi, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou se sprchou, kvalitní kosmetikou, ručníky a vysoušečem vlasů.  

Gastronomie

Naše restaurace, navržená předním českým architektonickým studiem ADR, nabízí pokrmy tradiční české kuchyně z  kvalitních surovin, které přednostně nakupujeme u místních producentů.

Okolí hotelu a Teplice nad Metují

Adršpašsko-teplické skály jsou součástí Chráněné krajinné oblasti Broumovsko, která nabízí  mnoho způsobů sportovního, turistického a kulturního vyžití. Teplické skály jsou divočejší, rozlehlejší a z hlediska turistického ruchu klidnější než samotný Adršpach, do něhož vás zavede zhruba šestikilometrová procházka Vlčí roklí. V Adršpachu pak můžete navštívit také jediné horolezecké muzeum v České republice, které se nachází v místním zámku. Kromě výprav do pískovcových skal, stolových hor či na blízké rozhledny je hotel Orlík i zázemím pro poznávání slavné barokní architektury Broumovska a  romantické pobyty ve dvou. V Broumově vás ohromí monumentální benediktinský klášter, který je jednou z nejvýznamnějších barokních staveb u nás a zároveň národní kulturní památkou. Pro in-doorové aktivity můžete navštívit Fabriku na zážitky – Centrum Walzel v Meziměstí se střelnicí a bowlingem. V Polici nad Metují funguje půjčovna koloběžek či Muzeum Merkur.

Rezervovat ubytování v HOTEL ORLÍK - Teplice nad Metují

Nejbližší ubytování v Teplicích nad Metují a okolí

Ubytování Teplice nad Metují

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah