CHALUPA NOVÁ VES NAD POPELKOU

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa Nová Ves nad Popelkou nabízí ubytování pro 2 - 6 osob.

Chalupa Nová Ves nad Popelkou se nachází v krásném prostředí u lesa a poskytuje ubytování v roubené chalupě s jednou ložnicí.   K chalupě patří pavlač - kulturní památka, jsou zde sýpky na obilí. Pod ní je kamenná klenutá hospůdka - pouze pro klienty.   Možnost posezení na zahradě, gril, venkovní bazén, hračky a pískoviště pro děti. V kamenné klenuté společenské místnosti je příjemné denní i noční posezení. Parkování přímo u objektu. Ubytování s domácím mazlíčkem za poplatek. Wifi připojení k internetu.  

CHALUPA NOVÁ VES NAD POPELKOU ubytování v chalupě

V chalupě najdete jednu pětilůžkovou ložnici a roubenou světničku se dvěma lůžky. V obývacím pokoji je pohovka, TV, krb.   Kuchyň je vybavena elektrickým sporákem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, lednicí. V koupelně najdete sprchový kout, WC a pračku. Dále jsou zde krbová kamna a sporák na dřevo.  

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. ​Chalupa je plně vybavena spotřebiči pro vlastní vaření nebo na stravovaní Je zde velká kuchyn s krbem. V obci je obchod s potravinami, restauraci najdete v nedaleké Lomnici nad Popelkou.  

Okolí chalupy a Nová Ves nad Popelkou

Krásná příroda pro pěší či cyklistické výlety, dětské hřiště a koupaliště, tenisový kurt, fotbalové hřiště, kousek vzdálené koupaliště pro děti i dospělé, cca 13km ve městě Jičín je venkovní aquapark. Můžete navštívit rozhlednu Milihlídku, Valdickou bránu nebo vrch Zebín. Zhruba 20km jsou vzdálené Prachovské skály kde je krásný výhled na Český ráj. hrad Humprecht, hrad Kost. Hezký výlet vlakem je i do ZOO Dvůr Králové nebo do Liberce kde je kromě ZOO také IQ park, IQ landia pro děti nebo i DINOPARK.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NOVÁ VES NAD POPELKOU

Nejbližší ubytování v Nové Vsi nad Popelkou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah