APARTMÁN ŽELEZNICE

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán se nachází v malém krásném městečku Železnice kousíček od Prachovských skal, malebného města Jičína či sportovně založené Lomnice nad Popelkou. Jedná se o moderně vybavený prostorný byt v obytné zástavbě se samostatným vchodem, zastřešenou terasou a předzahrádkou. V dojezdové vzdálenosti lze nalézt další velmi zajímavá místa s bohatým kulturním i sportovním vyžitím (Malá Skála, Turnov, Sedmihorky, Trosky, rozhledna Tábor...). Apartmán je pronajímán vždy jako celek, takže zde máte jistotu, že prostor bude celý jen váš. Ideální prostor pro rodiny s dětmi, ale i skupinky kamarádů.
Apartmán je plně a nadstandardně vybaven. K dispozici je pračka, žehlící prkno, žehlička i sušák na prádlo, fén na vlasy, v kuchyni pak velká lednice s mrazákem, myčka, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, hrnce a nádobí. V Apartmánu jsou dvě televize. Najdete zde vše potřebné a ubytování je tedy zcela přizpůsobeno i pro dlouhodobější pobyty.   Bezdrátové internetové připojení je dostupné v celém apartmánu zdarma.   Samozřejmostí jsou také ručníky, povlečení a toaletní papír.   Na terase je možnost zastřešeného venkovního posezení a grilování.
K apartmánu náleží jedno vyhrazené parkovací místo. Další vozidla je možné zaparkovat hned vedle apartmánu na veřejné obecní komunikaci. Počet parkovacích míst není tedy nijak omezen. Jedná se o automobilem bezproblémově dostupné místo.

APARTMÁN ŽELEZNICE ubytování v apartmánu

​Apartmán je dvoupatrový. Dispozice přízemí: vstupní hala, dětský koutek, průchozí prostor s pracovnou a jedním lůžkem, velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, samostatné WC, prostorná a nadstandardně vybavená kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a 2 samostatné ložnice. Jedna ložnice je vybavena velkou manželskou postelí, ve druhé ložnici je velká manželská postel, jednolůžko a dětská postýlka. V patře se nachází menší koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a 2 ložnice, které shodně disponují menší manželskou postelí a dvěma jednolůžky.   V apartmánu jsou vám k dispozici dvě koupelny a celkem 3 toalety. V přízemí se nachází hlavní prostorná koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC a jedno samostatné WC. V patře je koupelna se sprchovým koutem a druhé samostatné WC.   Prostor je vytápěn ústředním topením na elektrokotel.

Gastronomie

Snídaně ani další forma stravování není v rámci pronájmu zajištěna. K dispozici je však plně vybavená kuchyňská linka, kde je možné připravit jídlo pro celou rodinu i větší skupinu kamarádů stejně jako doma. Ke společnému stravování pak slouží prostor s jídelním stolem a barový pult, tak aby mohla býti celá skupina pohromadě. V nejbližším okolí se pak dále nachází několik restaurací, cukrárna i kavárna.

Okolí apartmánu a Železnice

Apartmán je situován nedaleko centra malého městečka Železnice, v prostoru bývalých lázní. Jedná se tedy o místo, které se nachází na okraji CHKO Český ráj. Český ráj je jedna z nejvyhlášenějších turistických destinací v celé České republice, která je protkaná turistickými trasami i cyklostezkami. Nijak tomu není ani v nejbližším okolí našeho apartmánu. Přímo Železnicí navíc prochází „Zlatá stezka Českého ráje“. V dojezdové vzdálenosti nechybí ani plavecké areály, sportovní hřiště, bowling a fitness centra. Rádi Vám při vašem pobytu poradíme s návštěvou a doporučením míst v nejbližším okolí i v celém Českém ráji.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ŽELEZNICE

Nejbližší ubytování v Železnici a okolí

Ubytování Železnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah