HOTEL RESTART - Jičín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel reStart jedenácti patrová budova se nachází nedaleko historického centra města u Valdštejnské lipové aleje.

Hotel reStart je 4* hotel v Českém ráji. Kapacita hotelu je 45 klimatizovaných dvoulůžkových pokojů, prostorné recepce s lobby, snídaňové restaurace, italské restaurace La Favorita se 70 místy k sezení. Hosté mají k dispozici soukromé fitness centrum a wellness včetně thajských masáží.
Součástí budovy je městské aquacentrum, kde mají hosté zvýhodněný vstup do bazénu, dětského bazénu, vířivek, páry, sauny a divoké řeky.

HOTEL RESTART ubytování v hotelu

Superior Double Room

Designově zařízené pokoje s posezením a pracovním stolem. Možnost twin/double úpravy.

Klimatizace, topení,   WC,   sprchový kout,   toaletní potřeby, fén, osobní váha,   minibar, sejf, SAT TV,   telefon s mezinárodními hovory,   pracovní stůl, posezení, rychlovarná konvice, káva a čaj na pokoji zdarma,   vysokorychlostní Wi-Fi    , možnost twin/double úpravy, designový nábytek, antialergické matrace. Velikost pokoje 27 m²   Superior Double  Deluxe Room

Designově zařízené pokoje s posezením a pracovním stolem. Možnost twin/double úpravy.

Klimatizace, topení,   WC,   sprchový kout, vana, bidet, toaletní potřeby, fén, osobní váha,   minibar, malý trezor, SAT TV,   telefon s mezinárodními hovory,   pracovní stůl, posezení, rychlovarná konvice, kávový a čajový servis, Nespresso,   žehlička a žehlicí potřeby na vyžádání, vysokorychlostní Wi-Fi    , možnost twin/double úpravy, designový nábytek, antialergické matrace. Velikost pokoje 53 m²   Family Room

Dva propojené Superior Double Room s posezením a pracovním stolem. Možnost twin/double úpravy.

2× klimatizace, 2× topení, 2× WC,   2× sprchový kout, 2×   toaletní potřeby, 2× fén, 2× osobní váha, 2× minibar, 2× sejf, 2× SAT TV,   2× telefon s mezinárodními hovory, 2×   pracovní stůl, 2× posezení, 2×   rychlovarná konvice, káva a čaj na pokoji zdarma,   vysokorychlostní Wi-Fi    , možnost twin/double úpravy, designový nábytek, antialergické matrace. Velikost pokoje 54 m²

Recepce

Check-in / check-out    14.00 / 11.00

Recepce 24/7

Gastronomie

Snídaně:

pondělí - pátek  6.30 - 9.30
sobota - neděle 7.00 - 9.30

Součástí hotelu je i samostatná restaurace kde se podávají snídaně s  bohatou nabídkou, která uspokojí i nejnáročnější klientelu.  

 

Ristorante La Favorita otevřena:  
pondělí - neděle 11.00 - 23.00

Na oběd můžete navštívit naši restauraci s výběrem z denního menu, nebo ochutnat některou z našich často obměňovaných specialit – moderních variací na tradiční středoevropskou, ale i světovou kuchyni.  

Okolí hotelu a Jičín

Město Jičín se nachází asi 85 km severovýchodně od Prahy. Je výchozí branou do turisticky navštěvované krajiny Českého ráje a Prachovských skal, obklopené řadou pozoruhodností a legend.

Rezervovat ubytování v HOTEL RESTART - Jičín

Nejbližší ubytování v Jičíně a okolí

Ubytování Jičín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah