PENZION BRADLECKÝ MLÝN - Bradlecká Lhota

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bradlecký mlýn nedaleko města Jičína v Českém ráji

Penzion Bradlecký mlýn ležící 8 kilometrů od města Jičína, města nazývaného srdcem Českého ráje. Jsme nově zrekonstruovaný penzion, nabízející moderní ubytování, ale i přes to dbáme na to krásné, co nám zanechali naši předkové.

Náš penzion je rodinného charakteru, je plně nekuřácký a vzhledem k tomu, že se snažíme zajistit co největší čistotu, neumožňujeme přenocování Vašich domácích mazlíčků. Úklid zajišťujeme čistícím systémem Rainbow.

Kapacita ubytování v penzionu Bradlecký mlýn je 11 osob.

PENZION BRADLECKÝ MLÝN ubytování v pensionu

Kapacita ubytování v penzionu Bradlecký mlýn je 11 osob. 2 pokoje dvoulůžkové, 1 třílůžkový, 1 třílůžkový s přistýlkou, každý má vlastní sociální zařízení. Těm nejmenším rádi poskytneme dětskou postýlku. Všechny pokoje se nacházejí v prvním patře. Můžeme Vám tedy poskytnout k ubytování 4 plně vybavené pokoje.

Gastronomie

Stravování je možné v naši útulné restauraci formou večeří.

Restaurace samotná má kapacitu 30 míst a host má možnost objednat si z našich hotovek nebo minutek. Součástí penzionu Bradlecký mlýn je i zahrádka o kapacitě 12 míst.

Okolí pensionu a Bradlecká Lhota

Předně je třeba napsat, že Bradlecký mlýn leží v obci Bradlecká lhota, poblíž hlavní silnice spojující Lomnici nad Popelkou a Jičín. Přímo od něj vede několik značených turistických cest do okolních zajímavých míst. V časech zimních radovánek musíme zmínit vyhlášenou Lomnickou lyžařskou magistrálu, ke které to máte autem 2 minuty cesty a můžete při dobré stopě dojet až do Nové Paky. Pokud jste milovníky sjezdového lyžování, tak nedaleká hora Tábor disponuje udržovanou sjezdovkou pro malé i velké lyžníky.

Milovníky pěší turistiky musíme upozornit na zříceninu hradu Bradlec, jež leží dva kilometry od našeho mlýna. Nebolejí-li vás nohy, tak si rozhodně nenechte ujít návštěvu významného a velmi dobře udržovaného hradu Kumburk, ležícího co by kamenem dohodil od našeho bradleckého hradu. Cesta je lemována lesem a kouzelnými výhledy na Krkonoše, Jizerské hory a Český ráj.

Pokud si chcete zaplavat, zahrát si tenis nebo se projít po městě, tak Jičín, ležící pět minut autem od penzionu, je tou pravou volbou. Český ráj - Pěšky, na kole nebo autem... vyberte si a připravte se na to, že je rozhodně z čeho.

Rezervovat ubytování v PENZION BRADLECKÝ MLÝN - Bradlecká Lhota

Nejbližší ubytování Bradlecká Lhota a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah