APARTMÁNY ČESKÝ RÁJ - Lomnice nad Popelkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově vystavený apartmánový dům v centru Českého Ráje nabízí velmi kvalitní ubytování ve 2 samostatných apartmánových jednotkách.

Apartmánový dům se nachází v nadmořské výšce 643 m v bezprostřední blízkosti srdce Českého Ráje a jeho nejznámějších dominant. Tato lokalita je zároveň ideálním výchozím místem do sousedících Krkonoš. Apartmánový dům se skládá ze 2 samostatných apatmánových jednotek. Každá z nich disponuje kompletně vybaveným kuchynským koutem (lednice, mikrovlná trouba, kávovar, myčka), pohodlným rozkládací 2 lůžkem, TV se satelitem, ložnicí s manželskou postelí, sociálním zařízením, WIFI připojení zdarma. Kapacita každého aparmánu je max 5 osob. (2+3, 4+1).

K odpočinku a relaxaci slouží upravené terasy okolo domu.

Velmi vhodné pro náročné klienty. Majitel hovoří a služby jsou poskytovány v jazyce anglickém, německém a španělském.

APARTMÁNY ČESKÝ RÁJ ubytování v apartmánu

Apartmán č. 1 (přízemí) :
obývací místnost s vybaveným kuchynským koutem (lednice, mikrovlná trouba, kávovar, myčka), rozkládací 2 lůžkový gauč, TV se satelitem, ložnice s manželskou postelí, rozkládací gauč pro 1 osobu, sociálním zařízením, WIFI internet, samostatná terasa se zahradním nábytkem. Maximální obsazenost apartmánu 2+3. Celková výměra 55 m2.

Apartmán č. 2 (1 patro) :
obývací místnost s vybaveným kuchynským koutem (lednice, mikrovlná trouba, kávovar, myčka), manželským dvoulůžkem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, TV se satelitem, ložnice s manželskou postelí, sociálním zařízením, WIFI internet, Maximální obsazenost apartmánu 4+1. Celková výměra 55 m2.

Okolí apartmánu a Lomnice nad Popelkou

Apartmány Český Ráj se nacházejí v atraktivní oblasti krásné přírody naproti dominantní hoře Tábor (678 m n. m.) s panoramatickým výhledem do Českého ráje, Podkrkonoší a Krkonoš.
V bezprostřední blízkosti osady Hrádky u Lomnice nad Popelkou lze využít cyklistické a turistické trasy, tenisový kurt, pro milovníky golfu je zde připravena 3 jamková akademie spolu s nově vznikajícím 9 jamkovým hřištěm.
Mezi oblíbená turistická místa v letních měsících patří nedaleký
přírodní areál Obora s koupalištěm a loveckým zámečkem, Smetanova vyhlídka, nebo lyžařský areál v Popelkách s volně přístupným vyhlídkovým ochozem na skokanském můstku K – 70.

V zimních měsících tato oblast disponuje upravenou lyžařskou magistrálou (200 m pod domem.) a malým lyžařským vlekem vhodným pro rodiny s dětmi pod horou Tábor. Tato oblast je ideálním výchozím bodem do srdce Českého Ráje a krkonošských lyžařských středisek. Prachovské skály 5 km, Jinoloce 4 km, Trosky 10 km, Benecko 30 km, Vítkovice v Krkonoších 40km, Mnoho sportovních a kulturních aktivit nabízí města Lomnice nad Popelkou (2 km), Jičín (10km) a Turnov (25 km).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ČESKÝ RÁJ - Lomnice nad Popelkou

Nejbližší ubytování v Lomnici nad Popelkou a okolí

Ubytování Lomnice nad Popelkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah