POLOSAMOTA U LESA BRADA - Brada-Rybníček

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Polosamota u lesa Brada se nachází na okraji obce Brada nedaleko Prachovských skal. Svým hostům poskytuje parkování u objektu a možnost využití zahrady s posezením, grilem a dětským hřištěm. Hosté mají k dispozici bezplatné připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě Wi-Fi. ​Les za vrátky a jen kousek do Prachovských skal! Zděný domek na polosamotě pod obcí Brada je obklopen velkým oploceným pozemkem. Stavbu obklopuje okrasná zahrada, pod ní se rozprostírá travnatý pozemek se stromy, ze západu lemovaný lesem. Nad domem a podél východní strany pozemku je sad s ovocnými stromy. Je tu krásný klid a víc jak dostatek prostoru pro relax či aktivnější vyžití. Otevřená i zastřešená terasa pro posezení a grilování, samostatný dřevěný domeček pro děti na hraní.

​Les za vrátky a jen kousek do Prachovských skal! Zděný domek na polosamotě pod obcí Brada je obklopen velkým oploceným pozemkem. Stavbu obklopuje okrasná zahrada, pod ní se rozprostírá travnatý pozemek se stromy, ze západu lemovaný lesem. Nad domem a podél východní strany pozemku je sad s ovocnými stromy. Je tu krásný klid a víc jak dostatek prostoru pro relax či aktivnější vyžití. Otevřená i zastřešená terasa pro posezení a grilování, samostatný dřevěný domeček pro děti na hraní.

POLOSAMOTA U LESA BRADA ubytování v chalupě

Polosamota u lesa Brada poskytuje ubytování pro 11 osob ve 3 ložnicích. Součástí chalupy je koupelna se sprchou a WC, plně vybavená kuchyň elektrickým sporákem, troubou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, lednicí a mrazákem. Obývací pokoj je tvořen jídelní částí s velkým rozkládacím stolem, židlemi, rozkládacím gaučem a krbem. Ložnice a pokoje:

V přízemí je jedna ložnice s manželskou postelí a rozkládacím gaučem.

Další dvě ložnice jsou v podkroví, první je průchozí a nachází se v ní dvojlůžko, jedno širší jednolůžko a standardní jednolůžko.

V druhém pokoji je manželská postel a jedno jednolůžko.

Je tu tedy devět lůžek a dvě místa na spaní na gaučích (přistýlky).

Okolí chalupy a Brada-Rybníček

Polosamota Brada je v Českém ráji jen kousek od Prachovských skal - pěšky necelé 3km lesem přes Prachov po turistické stezce! Přírodní koupání Jinolické rybníky vzdálené 3km. Mnoho dalších přírodních a kulturních krás v okolí (hrady, zámky a jiné) : zřícenina hradu TROSKY, hrad KOST, Hrad VALDŠTEJN, zřícenina hradu KUMBUR, DRÁBKY - Drábské světničky - skalní hrad, VALDŠTEJNSKÝ ZÁMEK v Jičíně a Muzeum hry a Regionální muzeum a galerie, VALDŠTEJNSKÁ LODŽIE a LIBOSAD, HRUBÝ ROHOZEC, zámek HUMPRECHT u Sobotky, zámek STARÉ HRADY, Zámek SYCHROV u Turnova zámek HRUBÁ SKÁLA, zámek DĚTĚNICE a středověká krčma, Barokní kaple Loreta u obce Podhradí

Rezervovat ubytování v POLOSAMOTA U LESA BRADA - Brada-Rybníček

Nejbližší ubytování v Bradech-Rybníčku a okolí

Ubytování Brada-Rybníček

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah