KEMP RUMCAJS - Holín

Více o areálu kempu

Popis ubytování

KEMP RUMCAJS se nachází na okraji města Jičína a nabízí ubytování v chatkách a restauraci. Kemp je vybaven chatami s vlastním sociálním zařízením, chatami s umyvadlem a také samostatné chaty pro méně náročné kempaře. V areálu kempu je připraveno kompletní sociální zařízení s umývárnami a veškerým sociálním vybavením. Dbáme na pořádek, a proto v kempu máme tříděné odpady a uklízíme minimálně jednou denně anebo dle potřeby. Okolí je celkově upravené, tráva v okolí chatek posekaná, upravené keře a stromky jsou samozřejmostí. Chaty postupně prochází rekonstrukcí. Opravené sociální zázemí pro celý areál.

Nesmíme zapomenout na naše nejmenší a to děti. Pro ně máme: pískoviště, trampolínu, houpačku a možnost míčových her na hřišti.

KEMP RUMCAJS ubytování v areálu kempu

K základním vybavením chatek patří postele, skříň, stůl, židle, elektrika, prošívané deky, polštáře (Chata Karina má WC + umývárna). Dále je možnost zapůjčení – chladničky a rychlovarné konvice (omezené množství – prosíme u rezervace uvést).

Recepce

V případě nutnosti pozdějšího příjezdu, prosíme, informujte personál kempu telefonicky, aby zajistil předání klíčů.

Gastronomie

K ubytování patří samostatná restaurace s nabídkou denního menu po celý den. Ubytování nabízí velkou kapacitu osob, a proto je zde možnost uspořádání firemních večírků, rodinných oslav, svatební hostiny, maturitního večírku, tanečních večerů apod. V letním období možnost grilování a rožnění selat na venkovní předzahrádce.

V kempu je společná kuchyňka (el. vařiče, chladničky, rychlovarná konvice) – doporučujeme vlastní nádobí.

Okolí kempu a Holín

KEMP RUMCAJS se nachází na okraji města Jičína. Z tohoto místo je ideální výchozí bod pro cestování do okolí. Z města lze jít pěšky, na kole, autobusem nebo autem na krátké nebo delší trasy do okolí, kde naleznete samá zajímavá místa, třeba nejblíže Prachovské skály a pod skalami jsou Jinolické rybníky. V Jičíně Valdickou bránu, směrem na Valdice je Libosad s poustevníkem, do kterého přijedete Libosadem – Stromořadí lip, které nechal vysázet Albrecht z Valdštejna. Nesmíme zapomenout ani na Jičínský zámek s parkem.

Rezervovat ubytování v KEMP RUMCAJS - Holín

Nejbližší ubytování v Holíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah