VĚŽ JÍČÍN - Jičín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Romantické ubytování v renesanční Věži Jičín

Věž Jičín nabízí romantické ubytování pro páry v renesanční stavbě postavené Vilémem Trčkou z Lípy a na Veliši z roku 1543. Pobyt v pravé středověké věži, spaní v posteli s nebesi bude neopakovatelným zážitkem. Wifi připojení k internetu a dobrá káva ke každému pobytu zdarma. Bezproblémové parkování.

VĚŽ JÍČÍN ubytování v hotelu

K dispozici budete mít celou věž pro sebe, manželskou postel s nebesy, posezení, koupelnu s vanou i sprchovým koutem. Ubytování vám poskytne naprosté soukromí.

Gastronomie

Lahev kvalitního vína si užijete ve sklepním šenku za jednotnou cenu 380 Kč / lahev. Snídaně za cenu 150 Kč / osoba je k dispozici v partnerském hotelu U Krále, který se nachází 300 m od věže. Na oběd či večeři můžete vyrazit do jedné z mnoha restaurací v okolí.

Okolí hotelu a Jičín

Věž se nachází v blízkosti centra Jičína, 350 m od Valdštejnova náměstí. Prohlédnout si zde můžete například Valdickou bránu, kostel sv. Ignáce nebo jičínský zámek. V letních měsících stojí za návštěvu koupaliště Kníže (200m). Dojít můžete až k jičínské hvězdárně (1,7 km). V okolí je spoustu turisticky zajímavých lokalit, například Prachovské skály (7 km), Rumcajsova jeskyně (4,2 km) či hrad Trosky (16km). Golfisté mohou spojit ubytování s návštěvou golfového klubu Jičín (6,6 km). V bezprostřední blízkosti od věže naleznete spoustu kaváren, restaurací a barů, stejně jako obchody či lékárnu.

Rezervovat ubytování v VĚŽ JÍČÍN - Jičín

Nejbližší ubytování v Jičíně a okolí

Ubytování Jičín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah